37 12345
發新話題

金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

金碧搵笨七 , 估不到會到此地步

>> 廣告話雙鐘$178,實際埋單$280 !

唔袛係廣告...
星期三晚埋單後,正在等lift,有人打電話問價…我聽到服務員講:「呢度全部中式按摩,價錢$178...」

>>幫人拿Sauna外衣條友,見到客黎都坐係道睇報紙,遞件衫比你自己穿
最近有 2 次條友直程唔係度,我要自己拿衫俾自己著...  

>裝修又唔係靚過人..
半年前算係執過下(係咁依果隻),依家尚可以接受...一年前直程殘到...發臭...搞到幫趁過第1次...要再隔6個月才敢再試....

[收費: 雙鐘 ~~ ¥178 ]

廣告真係咁寫 wor , 你都話廣告 la 冇講到包代支 wor.

引用:
Originally posted by sunnywong at 2005-11-20 00:05:
[收費: 雙鐘 ~~ ¥178 ]

廣告真係咁寫 wor , 你都話廣告 la 冇講到包代支 wor.
公道自在人心, 金碧已越來已少人去, 才出此下策. 真可笑

http://www.saunaguide88.com/foru ... tid=290&fpage=3巴打..請參考..下次要做d功課喇..

四,五年前已開始幫襯金碧,當時已收$298啦,因為越來越差,這大半年才無去.見廣告話$178,咪估減左價囉. 好似$168啲場. 點知佢噤仆X. 絕對無下次

引用:
Originally posted by sexplayer at 2005-11-20 00:34:
四,五年前已開始幫襯金碧,當時已收$298啦,因為越來越差,這大半年才無去.見廣告話$178,咪估減左價囉. 好似$168啲場. 點知佢噤仆X. 絕對無下次
平常心講入到去會問下點計尤其是冇去咁耐 , 況且你話見到廣告178 , 但係牌面冇講過話連代支 , 只可以話取巧冇呃你 wor 178 淨鐘錢嗎.:D

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2005-11-20 00:47:

平常心講入到去會問下點計尤其是冇去咁耐 , 況且你話見到廣告178 , 但係牌面冇講過話連代支 , 只可以話取巧冇呃你 wor 178 淨鐘錢嗎.:D
公道自在人心

我覺得如果廣告登明 178 鐘錢連代支就係搵笨 , 但係如果冇寫明連代支就應該要問清楚免爭拗.

37 12345
發新話題