發新話題

唔係吹水話過去就去+食好野+點先至鬼鼠唔失望(等我話你知有相)

唔係吹水話過去就去+食好野+點先至鬼鼠唔失望(等我話你知有相)

鬼鼠點先至唔失望
答案係去正場dup正骨唔好諗邪係最佳方法
前日版主問我係咪有假
有冇假照上la
講明唔上就揾隻本地家雞插下
講番點解要上
1日都係菜檔條狗皮累事
無情白事隊本過期宋朝鹽書過尼
睇到金睛火眼扯住扯住
上到去順便開餐
冇能講野~睇相

就係比尼兩條女搞到要降火

搭地鐵撞到正野梗係唔放過la

出左閘第1時間醫肚
有近食近凱利la
叫個洋葱 扒飯非常有水準
肉質夠實有口感又大塊仲兩件tim抵9佢發
唔同其他1般港式茶記落鬆肉粉+拍扁扮大塊
完全冇骨洋葱汁掂
28蚊個餐有紅湯有杯凍飲算係咁la
不過d湯有少少棘
埋單仲有張兩雞屎既coupon下次用減兩皮

食飽落到深豪坐陣按爪先
尼次冇食麵冇隊啤

是9但比人幫我諗尼個80

把聲嬌嬌地陰聲細氣
各位唔好見怪
細佬粗人1個唔識大作文章將過程寫到詩情畫意
來來去去只係出果篤野
自問水平低冇辦法將篤野寫成萬言書
見到有幾位兄弟晌尼度食到d唔掂既西女
唔掂就要blacklist冇能客氣啋佢on9
試過尼件80大方冇格手
對我有信心既兄弟可以試下佢
講明先呀
唔好學似某位pm我既c兄睇左我報告試完番尼同我講話失望
果位c兄話貴wor收138至係合理水平
推油指定動作又冇車冇光豬冇指插條女唔肯吹
如果抱住咁既心態間間唔好去1定失望

dup完想話番香港
出門口岩岩接到細佬電話
佢同幾個老棚過左尼食完野想去正骨
坐的士過去在水1方匯合佢地
dup就梗係做細既請la.........我果份
揀個日式貪佢有油落推背推得舒服d
dup完簽50
條女好似呆1呆咁望住我
問佢咩事問番我50?
冇能野下話
你估我係果d捉鼠敢死隊隊員呀
我話有咩問題簽多左我可以改少d wor
條嗅西話好香港客人1般簽100經常有d會200~300
不過唔緊要la多謝晒
講完1個箭步走9左
走遲d就1能吊落去
又唔能自量下自己年紀同條腰1能樣冇38都有36
又矮又肥又老又扒又串dup又唔掂欣賞你老味
咁多人鐘意玩捉鼠揾尼d岩la
包保成功在望

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-4-5 07:30 發表

是9但比人幫我諗尼個80

把聲嬌嬌地陰聲細氣
各位唔好見怪
細佬粗人1個唔識大作文章將過程寫到詩情畫意
來來去去只係出果篤野
自問水平低冇辦法將篤野寫成萬言書
見到有幾位兄弟晌尼度食到d唔掂既西女
唔掂就要blacklist冇能客氣啋佢on9
試過尼件80大方冇格手
對我有信心既兄弟可以試下佢
講明先呀
唔好學似某位pm我既c兄睇左我報告試完番尼同我講話失望
果位c兄話貴wor收138至係合理水平
推油指定動作又冇車冇光豬冇指插條女唔肯吹
如果抱住咁既心態間間唔好去1定失望

.
果d人shot既 比幅應景圖你睇下

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-4-5 08:40 發表

綜援唔+多一萬幾千唔掂

咸兄D報告幾時都咁有水準!

嫌50TIPS小,咸兄下次應該學吓我係細外途元咁,一話簽得小,就話攞黎改番,跟住一鳩撕能難張小費單,毛都唔比條佢,吹能到佢啤啤聲,睇住佢黑面,幾過引,如果唔係以為我地D港人流既.

好絕喎,不過唔係咁易做到!
引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-4-5 11:04 發表
嫌50TIPS小,咸兄下次應該學吓我係細外途元咁,一話簽得小,就話攞黎改番,跟住一鳩撕能難張小費單,毛都唔比條佢,吹能到佢啤啤聲,睇住佢黑面,幾過引,如果唔係以為我地D港人流既.  

引用:
原帖由 中女情人 於 2010-4-5 08:40 發表

咸魚佬Ching出post同寫嘢好有個人風格,又鬼馬!
喺我長期支持街街的動力,好想見見咸魚佬Ching真身,
你係边個地方出入多。

發新話題