發新話題

覆帖..請暫時不要..再衹覆thankXX等短句!

覆帖..請暫時不要..再衹覆thankXX等短句!

為大眾褔址著想..如有發現此行為..經常出現(同一人)..立即ban thread..請各大巴打多多合作..唔好打爛小弟齋砵..勁多謝!  

[ Last edited by bigass on 2005-11-19 at 02:29 ]

YES SIR!
不過有時D手足貪方便一次半次算啦

引用:
Originally posted by 同一天空下 at 2005-11-19 02:29:
YES SIR!
不過有時D手足貪方便一次半次算啦
最高紀錄係46次(同一人..一日內)..有手足設訴..我先咁做..

[ Last edited by bigass on 2005-11-19 at 02:41 ]

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-11-19 02:32:
sorry!剛才一時貪玩,罪過、罪過!
唔係針對任何人..請唔好誤會..好巴打..

好.小弟一於响應如有發現一於舉報

有時簡短回應 thanks report 或者心情符號等等無可厚非 wor , 因為有時對報告內容冇乜野好問 , 但係禮貌上要多謝人一聲 , 而且回覆功能已經變左要5個字符以上始能發帖 , 咁當然唔可以段段回應都咁樣去呃分 la , 係唔係有類似咁既洗版行為 , 我相信我地桑拿街班巴打眼睛係雪亮既.:P

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-11-19 02:36:
有時簡短回應 thanks report 或者心情符號等等無可厚非 wor , 因為有時對報告內容冇乜野好問 , 但係禮貌上要多謝人一聲 , 而且回覆功能已經變左要5個字符以上始能發帖 , 咁當然唔可以段段回應 ...
大師兄..我地以前响舊屋..都係運作得十分暢順..冇呢d問題發生..搬屋後..先多起上o黎..所以要及早撥亂反正..早上正軌..請明察秋毫!

[ Last edited by bigass on 2005-11-19 at 02:59 ]

引用:
Originally posted by 米高jackso at 2005-11-19 02:36:
有時簡短回應 thanks report 或者心情符號等等無可厚非 wor , 因為有時對報告內容冇乜野好問 , 但係禮貌上要多謝人一聲 , 而且回覆功能已經變左要5個字符以上始能發帖 , 咁當然唔可以段段回應 ...
同意尼位哥哥講法

發新話題