21 123
發新話題

大埔200蚊45分鐘足鐘的樓上骨

大埔200蚊45分鐘足鐘的樓上骨

本來想去吃北妹快仔,點知星期一大換血,間間都休息,唯有行來行走,走去開連樓,有個樓上骨在某同鄉會隔離,就去按鐘仔,打開門,是後中女人妻,十足真人版叮噹個朋友大雄個亞媽,原來係一屋兩婦(因唔想用「囡」去形容)。

在門口問清問楚,包按包出,就入去,間屋乾淨,入房除衫除褲行返出廳沖涼。是是但但沖吓身行返入去。

伏在豬肉檯,佢一落手,都幾到位,都有力,好得!按完就落油推背,經驗老到,再落油rpp,rdd,老手一名,定力唔夠真係會走火,幸好力保不洩.... 最後落油炒禾花雀......放盡隔夜朧 出去洗手,返入嚟到我行出去沖涼,入房著衫,交低護理費用兩舊走人。

條婦(因唔想用「囡」去形容)兩個都好多人幫襯,電話預約唔停,本想加多一舊加鐘,佢都話有客等緊。

骨評:
樣:不予評級
骨技:A-
手藝:B++
態度:B+
單位整潔度:B
返食指數:唔想返深圳的唔錯選擇。
唯一唔好就係間房離沖涼房好遠,如果天冷,真係會凍傷風。
尋尋覓覓,始終都會搵到食......

上過果到.....不過黑曬燈都冇開........

聽講果到果兩件都 50~60歲 ......

引用:
原帖由 eeb 於 2009-12-22 17:32 發表

引用:

係真唔係呀c兄

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2009-12-22 20:13 發表

係真唔係呀c兄
係架......唔好心邪上去想住DUP好骨都OK.....

一個叫花花...一個曼曼.........

我都話佢係「婦」唔係「囡」....
年紀當然有咁上下,應是4-50歲 ....
合埋隻眼....努力幻想佢係後生女,就OK ......
尋尋覓覓,始終都會搵到食......

引用:
原帖由 lovecupid 於 2009-12-22 22:58 發表
我都話佢係「婦」唔係「囡」....
年紀當然有咁上下,應是4-50歲 ....
合埋隻眼....努力幻想佢係後生女,就OK ......
50~60到....睇佢條頸就知

引用:

21 123
發新話題