20 123
發新話題

深水步 琪琪

深水步 琪琪

大家好, 好耐無係呢到浦頭啦, 等我出番個REPORT

深水步 福榮街 琪琪 (4台有詳細資料請自己去睇)

樣貌: 3.5/5.0 - 同相中人完全不同, 不過比相中人好. 幾好笑容, 時常笑騎騎,  係深水步算幾靚女. 約30-35歲
身材: 3.0/5.0 - 同相中人完全不同, 比相中人好, 唔肥, 吸手波
地方: 2.5/5.0 - 同相中完全不同. 地方幾細, 但沖涼地方算企理
技術: 3.5/5.0 - 按摩及推油技巧中上, 推前列腺都可以

$300 Dup + HJ, 都幾足鐘(全程約8x mins), 過程都幾愉快, 有傾有講, 見佢笑得幾開心自已心情都會靚D.
不過人和地方同相中完全不同有D奇怪, 唔知係唔係會Keep住換囡既場
如果係當日見的果位琪琪都值得再去下探下佢  

另外剛於昨晚係佐敦某足仔享受Dup+BJ (90mins)- $450
貴唔貴就見人見至, 但玩法同USB不同, 要同囡囡互動一輪令佢肯幫你果個feel幾好玩

引用:
原帖由 whitebase 於 2009-10-10 04:52 發表
另外剛於昨晚係佐敦某足仔享受Dup+BJ (90mins)- $450
貴唔貴就見人見至, 但玩法同USB不同, 要同囡囡互動一輪令佢肯幫你果個feel幾好玩
環保定係笠頭黨?

gdfhdfhdfh

(01):嚴禁惡意攻擊本區,如灌水留言!
(05):嚴禁在此區張貼亳無相關的主題或回應!

(09):嚴禁任何洗版行為,一經發現,即禁止訪問而不作事前通知!
(10):嚴禁以任何灌水形式升級!

(11):嚴禁灌水行為,警告無效者可被扣分/禁止發言或禁止訪問而不作事前通知!
      (無聊冇意義的字句/符號/圖案及不斷用同一組文字作回應,本網皆視為灌水)

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-10-10 05:51 發表

環保定係笠頭黨?
環保

引用:
原帖由 whitebase 於 2009-10-10 10:48 發表

環保
ok wor pm我得嗎c兄

引用:
原帖由 mr2pat 於 2009-10-10 10:20 發表
gdfhdfhdfh

20 123
發新話題