發新話題

講豪激玩經典短評~照出吹乒乓

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-5-11 22:07 發表
劍神ching,你點影到相架 ,明影定暗影,教吓細佬,學到既話可以多一個有相report.
佢話明係殺手鐧唔知肯唔肯過兩招比c兄wor

引用:
原帖由 劍神 於 2009-5-10 18:27 發表
上次試過既大波波走左番食唔到
尼次食個中波
淫妻型後生女
首先要讚下囡囡順得人
永冇格手黑面
相反完全配合
手作仔技術高超
囡囡no !@
用果凍環遊上下半身
好不幸去到袋位置跌 ...
尋日早班終於試左thx推介, 服務大致上跟報告無大分別, 可以用勤力+任勞任怨形容尼個!@ 可能係囡囡懂得生存之道, 相片比起真人靚少少, 但係兩粒提子比起劍神兄所影更靚仲pink pink地 cup手波好掂 可以番食

呢間嘢有時間要試吓

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-5-12 16:11 發表

尋日早班終於試左thx推介, 服務大致上跟報告無大分別, 可以用勤力+任勞任怨形容尼個!@ 可能係囡囡懂得生存之道, 相片比起真人靚少少, 但係兩粒提子比起劍神兄所影更靚仲pink pink地 cup手波好 ...
想去試囡囡係咪番日班呀版主?

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-5-12 16:11 發表

尋日早班終於試左thx推介, 服務大致上跟報告無大分別, 可以用勤力+任勞任怨形容尼個!@ 可能係囡囡懂得生存之道, 相片比起真人靚少少, 但係兩粒提子比起劍神兄所影更靚仲pink pink地 cup手波好 ...
北上點解唔揾埋我呀

引用:

一個人上去咩?

跌左粒果凍 原來系一仵好事
手寫板 好辛苦

發新話題