19 123
發新話題

大家來討論一下AV片好嗎?

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-25 11:07 發表
嘩 …

叫你放兩張相, 你放咁多張,

衣家個個掛住睇相,

又唔得閒彩你啦  
貓兄, AM兄,  Good Morning  

嘩      一早就有 "人奶皇包" 食,  刷牙先, 好忙呀      

我 大力大力 咬呀 、啜呀   

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-29 13:15 發表

你又唔係第一日識我. 不嬲知我都冇情趣架啦 . 我意思係靚女都ok. 我冇乜特別喜好
班長, 你即係口交, 顏射, 乃脚趾, 獨龍轉, SM,......
冇一樣啱        你都好正統 bor ?      

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-29 14:23 發表

你錯晒啦   冇乜特叮別喜好mean樣樣都岩. 冇乜所謂
Oh!  I  C  

我都係樣樣啱 bor,  同你真啱 key  

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 09:46 發表
女優篇- -姣到出汁-明日花
多謝7兄, jo兄, 羅兄每日都來頂一頂, 今日介紹尼條女叫明日花, 佢系HMP公司的花旦, 佢的眼神非常姣, 有一種妖媚的feel象要吸盡男人精華的狐妖,一對又圓又挺又大的好雙乳(應是假波) model身 ...
AM兄,  早晨  

一早就 posted 一對咁大咁圓 ge 波出嚟      作死呀!  
攪到我要 ............      

好正呀!!     多謝呀!!  

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 12:26 發表

文兄,係呀用對大咪咪叫醒你呀
AM兄,  唔好笑我 la, 我同你一樣,
我都好Q鍾意 "靚 ge" 大咪咪嫁     

引用:
原帖由 AM 於 2008-10-31 12:31 發表

如果自己條女又糸姣到出汁, 就吾洗去SN 快仔拉

咁就仲大能鑊, 日日都要捐精  

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 14:23 發表

哦! 唔怕啦! 你後生世仔 大把精捐啦!
流水兄, 午安   

你先至係 bor !   Mr. lau 你年年都係 24 歲 !  

你就好嗱, 人如其名,  大把貨, 有排流,  

我呢 d 老嘢, d 貨剛剛好咋  

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-31 14:40 發表

herman兄. good afternoon啦
邊個同你講佢24架. 佢double都唔知啦. 你睇佢射唔到出黎, 要流出黎就知啦
班長兄, good afternoon too  

嘜佢唔係 " Andy 流 " 呀?  

咁好似佢又話有一次佢 "射" 到囡囡頭髮上面 bor  

Sorry    我太天真 la, 被人老點咗 tim     

咁我唯有罰自己今晚 "體外射精一次"  

19 123
發新話題