發新話題

大家來討論一下AV片好嗎?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-31 14:40 發表

herman兄. good afternoon啦
邊個同你講佢24架. 佢double都唔知啦. 你睇佢射唔到出黎, 要流出黎就知啦
班長兄, good afternoon too  

嘜佢唔係 " Andy 流 " 呀?  

咁好似佢又話有一次佢 "射" 到囡囡頭髮上面 bor  

Sorry    我太天真 la, 被人老點咗 tim     

咁我唯有罰自己今晚 "體外射精一次"  

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 15:32 發表

嘩! 你兩條友仔呀! 我行開一陣你地就係度玩雙打啦!
雖然我年齡大D, 但你地咪當我"流"架!
流前輩,  午安  

我點敢當你 "流" 呀 !!       唔通想死呀 !!  
請前輩多多指教  

"雙打" 我就唔Q啱 la  !!      
同囡囡玩雙飛就可以一試 la !!  

女優篇- -Maria Dizon
今日介紹尼條女叫瑪利亞Dizon, 點解佢今似邊個邊個?
佢似邊個? 佢米Leah Dizon 個妹羅, 做乜佢個妹去拍AV??
佢其實系Venus公司的花旦, 日本仔真系好迷Leah Dizon, 不過佢比個日本仔仆左又中出有左, 而家要引退添.
米成日吊我地大陸中意翻版, 佢地日本仔米一Q樣, 搞左激似Leah Dizon以D日本宅男選擇, 射呀射他吧!?!?
我極力推介家庭教師個套片, 內容糸講佢做女教師上門同個鹹濕仔補習的故事, 被Leah Dizon搞, 好鬼爽呀. 媽咪我都要補習呀!?
如果時間許可,我打算每天更新.
優點: 同你個打飛機偶像100%激似
缺點: 吾夠激情
女優推介指類: 5星
以下推介片:

附件

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

am 大大 真係好勤力~~~真係大開眼界~~~~

支持支持~~~

引用:
原帖由 AM 於 2008-11-1 10:33 發表
女優篇- -Maria Dizon
今日介紹尼條女叫瑪利亞Dizon, 點解佢今似邊個邊個?
佢似邊個? 佢米Leah Dizon 個妹羅, 做乜佢個妹去拍AV??
佢其實系Venus公司的花旦, 日本仔真系好迷Leah Dizon, 不過佢比個日本仔仆左又中 ...
AM兄,

每朝一個推介, 嘜九火都起晒  !!       

秋風起 !!   唯有朝朝自己湯完蛇先返工 la !!   

多謝你 ge 胸前偉大供獻   

女優篇- -曲線美人-伊東

當然糸人都中意大波妹啦, 今日介紹尼條女叫伊東, 佢系Alice Japan公司的花旦,佢的咪咪吾大大約33B/34B, 但糸佢有一个又圓又挺的靚尻, 重有一條小腰, 尼D就叫曲線美人, 吾系香港小姐可以比得上的.
我極力推介伊東美尻套片, 內容都無乜特別又糸仆野.
尼套片的拍攝手法就very good, 有一part拍狗仔式, 嘩伊東個美尻同曲線真係正到云, 自己如果后進就正. 有一part 拍佢起上面, 搖呀搖, 個D曲線美系值得再三回味的.

優點:身材fit到震, 尤其有个靚尻
缺點: 口味淡一點
女優推介指類: 5星
以下推介片:

附件

呢個伊東係我大佬的近期至愛~~~~佢幾個月前都出左一套無碼片~~~幾好~~

女優篇- -細細粒-小川沙美
7兄話like伊東,今日介紹同類的女優, 尼條女叫小川沙美, 佢以前系S1公司的花旦, 而家就周圍拍片,星途下降中, 可能快引退(或拍4仔), 佢同伊東同樣嬌小型而咪咪吾大大約33B/34B, 但糸佢有一個又圓又挺的靚尻, 不過條腰肥左好多, 尼D細細粒都好受大男人喜歡.

我極力推介bt 佢套ideapocket公可片叫沙美先生之誘惑授業 (下麵有封面), 內容講小川沙美做Miss去誘惑D青頭仔仆野, 我好鬼中意尼D校園動作片, 我細個時D Miss都無今正, 大部分是C9呢, 尼套片的D衫都好鬼誘惑同拍攝手法就幾正.
上星期BT左套Moody新片, 內容都無乜特別又糸仆野. 全套片由頭仆到尾絕無冷塲, 喜歡出火的朋友不要錯過.
優點:身材fit到震, 尤其有个靚尻
缺點: 星途下降中, 可能快引退
女優推介指類: 4星
以下推介片:

附件

發新話題