發新話題

**漁民村東方會**

引用:
Originally posted by wairayray at 2005-11-15 22:20:

Dear brother
Thanks your good report, can  you tell me how to go this good sanua

Thank again
羅湖火車站一出向右手邊上天橋過左新美姿再直行落天橋一路直行之後去到前面行車天橋底轉左之後行第一個路口向左上去會有好大個東方會

引用:
Originally posted by 大陸ken at 2005-11-15 23:16:

羅湖火車站一出向右手邊上天橋過左新美姿再直行落天橋一路直行之後去到前面行車天橋底轉左之後行第一個路口向左上去會有好大個東方會
i will waiting for your report of Mei Ah..and also thanks your perfect description

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-11-15 23:53:

Ken 哥,大廳每個坐位都有獨立電腦可上網?咁豪?
港式 $118似乎貴左 d ,呢個價好多場可以做埋日式推油。
老兄~其實價錢算可以啦,如果有時間你可以去試下(唔覺得貴的話)
        正如茶餐廳同酒店~點解大家都有楊州炒飯食有人會去茶餐廳有人會去酒店
        茶餐廳($30)重要有野飲,酒店($100)冇野飲都有人食點解呀!!!!

***************係人自己比自己的平價***********************

[quote]Originally posted by robertchan at 2005-11-16 00:11:

有道理,有道理,又要排隊試下呢個場。
真係一人一個電腦可上網?
[/quote]哈..咁羅拔兄咪可以即場實地報導o羅..:D

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-11-16 00:11:

有道理,有道理,又要排隊試下呢個場。
真係一人一個電腦可上網?
係~你人入大門問佢拿張優惠卷先會平d!
     佢地服務幾好呀!我地揸車去一放佢地門口就有人出來招呼~
     我地當然玩下個部長先上去啦~好似叫阿梅佢會比你
     有個部長叫阿宋~佢會幫揀女(佢會問你要咩類型)

FDSFGFDCHFGHG

引用:
Originally posted by bb452040 at 2005-11-16 11:40:
thanks report..don't forget the next report of Mai Ah..!

warning:惡意灌水及覆制其他會員留言,已被扣減積分及帖數!
一定一定!!!!

由皇崗去要幾耐!
同埋個優惠卷係唔係一去就可以攞!
有冇話個優惠幾時完
thx

發新話題