15 12
發新話題

寧俾囡囡呃

寧俾囡囡呃

以後寧願俾囡囡呃,各位師兄以後有什麼囡囡壞疑是呃人既,
麻煩pm我,我樂於去被呃,呢個post預左俾dle,so?

可能People兄有過人之處,任何千年道行妖怪對他也施唔到法術,話唔定FOC吃一餐都有可能
我哋普通人只可遠望,而不可近摸

近期專注溝個做文員既,真正好少去玩,包括按摩
為拒就左好多事,但換來既係一點感覺都無,己經唔知第幾次俾人拒絕
D人成X日話妳好,好有X用都無人鐘意,現在仲慘過俾囡囡呃
俾囡囡呃係咪知道同拒沒可能,但係得到短暫既快樂,好過長期既痛苦
真係受夠所謂正職既女仔,寧願做番船長好過,我想起碼開心過現在

莫道你在選擇人,人亦能選擇你.........(陳百強  等)
睇開D. ..

就算多平凡,就算就算多平凡
總亦有他身邊的伴侶

就算多平凡,就算就算多平凡
總有互愛互愛的情人......(陳慧嫻  花店)

尋尋覓覓,總會搵到食.....(lovecupid )

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-11 18:27 發表
人仔我都唔明你點解一定要玩沉船呢
緣份嘅嘢唔係強求番嚟架  係順其自然
嚟到嘅時候  你避都避唔到
我唔信鬼神  我信命運" />  
正經人家都叫沉船?
講真真係唔明點解大陸連正職都叫沉船,
香港或者歐美地方又唔叫沉船呢???

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-12 11:09 發表

人仔,做乜最近諗野咁偏激?發生咩事?又比人呃?

今個星期同你去正骨,同你做下輔導,過兩招蠱惑招比你。唔係害人招式,是自保的防守招式。  
就是咩都無俾人呃,咩事都無發生
所以先有呢個POST

點首蘇永康「情來自有方」俾People兄你聽

http://hk.youtube.com/watch?v=NZSORhApw_w

尋尋覓覓,始終都會搵到食......

15 12
發新話題