發新話題

佐敦天記主場試菜敢死隊回憶錄

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-6-30 17:43:

^* 話仲有個姊妹 (( 同佢一齊都係早班, 一樣係齋場轉投主場, 不過唔知樣貌服務如何, 有冇師兄試過可否分享.
.
試過part 1 一般 , 雖然話齋場出身但係好可能係齋場學師 , part 2 生硬保守, 可取之處只係廿零歲走肥咁 lor, 暫時唔會番食.

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-2 21:36:

骨總...你去既次數唔會比我地少啦
其實我前兩日都上個去,但好多放假,結果返食左個#仔。始終試唔到肥經理推介既 !( & ^#。
!( & ^# 都係早班 , 要試就要早d去囉

引用:
Originally posted by 獨行俠 at 2007-7-2 21:36:

骨總...你去既次數唔會比我地少啦
其實我前兩日都上個去,但好多放假,結果返食左個#仔。始終試唔到肥經理推介既 !( & ^#。
你多數夜班去?

引用:
Originally posted by mrkklo at 2007-7-2 21:47:
500 零蚊 ,有 part 1 & 2 , 仲唔係亞嬋 , 火起上嚟 ,都係個好選擇 .
Agree , 新 Bg 當中 No.(( mark 哥試過話佢 part 2 唔掂 , 暫時唔會諗佢住 , 想試下 PK 兄試過o個個 No. ^* 睇下佢係唔係咁窄.

今晚去順便飲下力多橙.

wait for report la.

引用:
Originally posted by monimoni1986 at 2007-7-4 23:21:
wait for report la.
尋晚結果收工去左, 囡囡no. ( part 1 唔錯:th_up::th_up: part 2 皮膚好鬼滑 r 掃pat pat服務有進步差d 走火 ml services 攬到實好有壓迫感, 出完野未肯放手, 仲猛叫我要呀~~我要呀~~ 鬼咁肉緊, 似堅有高潮 feel, 完事細心清潔外出洗手好快番, 全程交足功課冇偷懶或渣流灘 :th_up::th_up: at last 再按多一陣頭夠鐘送我出休息室 坐陣飲杯茶至走, 想揾肥經理吹下水, 可惜成晚唔見佢唔知係咪休息.

no. ( 我遲 d 會番食.

發新話題