發新話題

佐敦天記主場試菜敢死隊回憶錄

Maybe is because 2270 人 read this report, make 天記 more busy la lol

引用:
Originally posted by bannon at 2007-6-30 12:24:
Maybe is because 2270 人 read this report, make 天記 more busy la lol
唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野, 試左個 ^* 新囡囡, 長長秀髮廿幾歲, 聽佢講由齋場轉過尼左三兩日貨仔, 唔怪得之part 1 dup得咁好la, part 2服務有d生硬, 不過新入行話算係咁la, 過程好似玩處女開苞咁過引, 始終比我將冰山劈開, 到搞果時好肯定 ^* 既感覺同表情係百份百真野, 而且下面妹妹夠多水最緊要仲係夠窄tim, 自己聽到直頭啪噠聲幾鬼有feel, ^* 話仲有個姊妹 (( 同佢一齊都係早班, 一樣係齋場轉投主場, 不過唔知樣貌服務如何, 有冇師兄試過可否分享.

[ Last edited by pk人王 on 2007-6-30 at 17:45 ]

thx for share.

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-6-30 17:43:

唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野 ...
剛岩試過 , 真係幾窄
part 1 唔覺特別好 , part 2 就真係生手 , 頭鐘未過已經除哂衫褲推油跟住bm , 轉身啜lin再黎吹奏 , 開始黎料男上女下 , 隧道窄關係好快攪掂 , 進出囡囡反應真係似唔多經驗 , 起碼夠真 . 不過唔係自己杯茶暫不考慮返食 .

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-6-30 17:43:

唔關事掛, 可能係佢地肯求進改善服務加上不斷注入新血至會多人去, 尋日去走左轉, 去之前已經download定coupon 免時間限制, 見到肥經理即刻向我推介飲力多橙, 舊女好多做過晒想試新野 ...
thanks pk人王 report
我都補返個簡單report:
上星期肥經理介紹我試左個 ( 號,樣還可以啦。幾吹得水,但最好用煲東瓜,廣東話就.....。part I 算唔錯,PART II 先黎過床邊橫笛吹奏,一個正字:th_up:。波波一手搓唔晒 埋牙個FEEL都幾真,水長流
都係一個唔錯既選擇,但天記呢排好囡囡眾多,試埋其它先再返食。
孤山我獨行~不必相送

嘩.................................樓上幾個大哥獨自去偷歡都唔預我:cry::cry::cry:.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2007-7-2 21:30:
嘩.................................樓上幾個大哥獨自去偷歡都唔預我:cry::cry::cry:.
骨總...你去既次數唔會比我地少啦
其實我前兩日都上個去,但好多放假,結果返食左個#仔。始終試唔到肥經理推介既 !( & ^#。
孤山我獨行~不必相送

500 零蚊 ,有 part 1 & 2 , 仲唔係亞嬋 , 火起上嚟 ,都係個好選擇 .

發新話題