發新話題

信錯報告去錯金湖

已知公開的秘密見到 china 君走左過 tim 網 , 一講野即比人明串 , 好想知尼個 post 係咪真係人地所講過年前既舊 post.

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 11:46:
已知公開的秘密見到 china 君走左過 tim 網 , 一講野即比人明串 , 好想知尼個 post 係咪真係人地所講過年前既舊 post.
尼條友比版主ban 完再變chinabb1699 上尼搞事, 終於比大師兄大開殺戒ban 埋, 而家咪好lor 送走左個瘟神.

佢既行為態度抵比大師兄 ban , 難為 tim 網班老手仲以為佢係尼度臥底.

梗係比人串la, 頭先過去睇原來條友將尼條thread 轉貼過去, 踩到人地揾食既主場, 以為佢幫另一間場做寫手實吹死佢la.

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2007-5-15 12:44:
梗係比人串la, 頭先過去睇原來條友將尼條thread 轉貼過去, 踩到人地揾食既主場, 以為佢幫另一間場做寫手實吹死佢la.
佢真係買板唔知定.

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 11:46:
嚴正聲明人地點講我唔知, 同間場亦都冇仇, 報告係我個人親身經歷並非轉貼, 事發日期係本月9號唔係過年前所發生, 只想分享並無他意.

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2007-5-15 13:27:

嚴正聲明人地點講我唔知, 同間場亦都冇仇, 報告係我個人親身經歷並非轉貼, 事發日期係本月9號唔係過年前所發生, 只想分享並無他意.
當然信你 la , 多口一問係因為見 tim 網有如此留言問過明白.

個樣衰既阿叔 應該係老細!!

老闆冇落金湖好耐
係天x
可能係好多個月前既報告
起碼都係過年前

引用:
Originally posted by mark34 at 2007-5-15 13:35:

當然信你 la , 多口一問係因為見 tim 網有如此留言問過明白.

個樣衰既阿叔 應該係老細!!

老闆冇落金湖好耐
係天x
可能係好多個月前既報告
起碼都係過年前
...
揾過兩次 *% 最近陪朋友都有去過, 硬件算係垃圾中既垃圾:th_down::th_down::th_down: 軟件有件相好過左去做, 如果唔係一定唔會到尼間垃圾場, 個老細次次都見佢晌度點可能冇落金湖好耐~~簡直9 up, 好在當事人澄清只係早幾日前既事, 何以會咁肯定起碼都係過年前~~一﹕––派胡言不知所謂信一成都死

發新話題