16 12
發新話題

太陽島桑拿

太陽島桑拿

有無兄弟去過太陽島桑拿?咩環境?

it seem very good wor th bg

引用:
Originally posted by temeda at 2007-4-6 18:59:
it seem very good wor th bg
例如呢?

引用:
Originally posted by kmp104 at 2007-4-5 20:33:
有無兄弟去過太陽島桑拿?咩環境?
我都係轉貼人地最近去過既報告同評語架咋

2007-4-9 09:20  lpc

有日中午十一點幾上到去,經過一般沐浴更衣出來,在踏入休息室前就比我聽到一句,[ 咁X早上來,阻X住晒 ],
我當時睇下個錶...十二點三,全個休息室得我一個,若唔想做生意咁未米X開門,我未來唔到囉...!!!
  講呢句說話個條八婆應該係D主任,唔知咩名,曲長髮,唔高...當時真係想小佢,但我新來這間場,還要佢介紹女仔,所以忍住條八婆先...都唔知間場D老細點教主任......???????

2007-4-9 12:11  Zenden

去過一次咁多...
個西場來架, 去過一次
絛八婆PR勁串
場BG又差, 做左陀地路發, 佢持住自已係陀地, 懶"驚"貴咁
成日偷懶,去拎毛巾時去左10分鐘
第一part唔得, 第二part呢樣唔比果樣唔比
最幣佢唔係靚, 只不過係化左妝先見得下人
真係典型港女, 自以為時
同埋呢果場d毛巾真係好dirty,收人又貴,真係搵笨7

[ Last edited by 我係廚房仔 on 2007-4-10 at 07:09 ]

陀地衰格兼寸又一例証 , 一間骨場既毛巾衛生與否非常之重要 , 難為仲位處於尖沙咀遊客區添 , 唉...........................自倒招牌.

16 12
發新話題