12 12
發新話題

竟然係度遇上妳

竟然係度遇上妳

早2年經常性去深圳某正骨場長點某技師,雖然佢已經30左右,但樣、人品、談吐都唔錯,正骨手勢好又用心,仲可以有少少水抽,不過同佢一直都無進一步鬼鼠/友誼波,因為佢係唔想賺呢d錢
早半年佢話有事返鄉下,希望可以嫁人收山,我雖然唔捨得但都好鄧佢高興

但今日係香港某141雲集既大廈竟然見到佢,而且亦見到佢打個突,應該無認錯人,見佢出左電梯都無跟出去,真係唔敢知佢係唔係~~~

引用:
Originally posted by hamgerchan at 2007-2-1 01:57:
早2年經常性去深圳某正骨場長點某技師,雖然佢已經30左右,但樣、人品、談吐都唔錯,正骨手勢好又用心,仲可以有少少水抽,不過同佢一直都無進一步鬼鼠/友誼波,因為佢係唔想賺呢d錢
早半年佢話有事返鄉下,希望 ...
寫包單, 一定係佢!!  佢自由行落黎搵快錢!

你信技師清高?  咁你信唔信貓唔食魚?

引用:
Originally posted by colourwolf at 2007-2-1 02:55:

寫包單, 一定係佢!!  佢自由行落黎搵快錢!

你信技師清高?  咁你信唔信貓唔食魚?
agree !!!

never trust the 技師 , because 技師 ever is 技師 , their eyes only for money understand ?

引用:
Originally posted by hammy at 2007-2-1 02:58:

agree !!!

never trust the 技師 , because 技師 ever is 技師 , their eyes only for money understand ?
their eyes only for money because this is their JOB!  They need to earn their LIVINGS!  Nothing done wrong!  

So, never fall in love with 技師 , but we have to respect them for their service provided, even if the hj service or make love service once they are doing it well.

This is my 想法.

引用:
Originally posted by colourwolf at 2007-2-1 03:07:

So, never fall in love with 技師
100% agree !!!

骨女始終係骨女, 佢地都要食飯, 亦可以咁講, 佢地好鐘意玩假愛, 銅油程始終裝番銅油, 齋吊冇問題佢肯賣你肯買, 同骨女講心最後死梗果個係你, 通常結果係傾家蕩產, 尤其係有番幾分姿色果d, 睇下b哥前妻就知la, 冇貨大把難聽既說話你聽呀

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-2-1 07:18:
骨女始終係骨女, 佢地都要食飯, 亦可以咁講, 佢地好鐘意玩假愛, 銅油程始終裝番銅油, 齋吊冇問題佢肯賣你肯買, 同骨女講心最後死梗果個係你, 通常結果係傾家蕩產, 尤其係有番幾分姿色果d, 睇下 ...
廚房兄講得好有道理。
孤山我獨行~不必相送

試問當她無飯開的時候,加上冇一技之長,最後都要面對現實,用最原始的方法謀生,所以江湖規舉,舖舖清,不拖不欠為上策。

12 12
發新話題