發新話題

金碧豬扒桑拿

引用:
Originally posted by 我係廚房仔 at 2007-2-1 07:25:

咁咪深水埗全體阿餅過晒去富士都唔好得幾多50笑100
Yes, both are not good

The year of pig should be more pork chop.

喱間正一老人院。:th_down:

比起以往晌深水埗果時已經好好多 , 可惜有次去到職員推介一個 !% 當堂不舉 , 保守估訂該囡囡將近五十 , 彈左換另外一個 (* 仲慘 , 小弟冇眼花面相話比我聽佢肯定超過五十歲 , 職員唔多想我換 , 落力推介 (* part 1~2 如何點好 , 最後還是放低冲凉錢走人 , 始終年紀太過大接受唔到.

引用:
Originally posted by 秋田禾夫 at 2007-3-14 19:07:
比起以往晌深水埗果時已經好好多 , 可惜有次去到職員推介一個 !% 當堂不舉 , 保守估訂該囡囡將近五十 , 彈左換另外一個 (* 仲慘 , 小弟冇眼花面相話比我聽佢肯定超過五十歲 , 職員唔多想我換 , 落力推介 (* ...
以前喱個塲係深水埗時候,睇完相走去試個果(*,嘩!果張相可能係30幾年前影架,雖然佢收410蚊全套嘜都有,不過可惜真係起唔到頭同佢做,而家想起都覺得恐怖。

引用:
Originally posted by didit at 2007-3-22 10:24:

以前喱個塲係深水埗時候,睇完相走去試個果(*,嘩!果張相可能係30幾年前影架,雖然佢收410蚊全套嘜都有,不過可惜真係起唔到頭同佢做,而家想起都覺得恐怖。:smil ...
好肥好矮果個?

引用:
Originally posted by didit at 2007-3-22 10:24:

以前喱個塲係深水埗時候,睇完相走去試個果(*,嘩!果張相可能係30幾年前影架,雖然佢收410蚊全套嘜都有,不過可惜真係起唔到頭同佢做,而家想起都覺得恐怖。:smil ...
日更金碧夜更敦煌 , 小心中伏.

發新話題