發新話題

SSP上樓骨報告

係寫手我去番隔離台啦...

信不信由大家...
出報告又話寫手...
是真是假... 信不信由你..

上樓骨一向水準不穩定...
我亦試過同區騙人上樓骨... 想屈我錢不成不歡而散亦有!!
服務好好的亦有...
同層亦有一個... 開大否都無問題... 不過dup水準差D... 都唔介紹大家!!
去大場又如何? 我試過女女服務劣!! 未開大前前奏亂黎咬到細佬痛... 掂都無掂入都無入唔做啦...
投訴又如何?! 都要強屈開大餐錢!!

呢個單位之前條女係又係叫ANN... 現在呢條新女又係ANN... 再之前果一個係越南+本地MIX...
你地又知唔知?!

係又寫手唔係又寫手... 我以為1死1同1碌八網才有... 點知呢度都有!!
係唔係只有大場係堅才可出報告... 樓上果D就唔出得?    好無癮!!

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-1-21 17:49:
信不信由大家...
出報告又話寫手...

服務好好的亦有...
同層亦有一個... 開大否都無問題... 不 ...
cool down brother.

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-1-21 17:49:
信不信由大家...
出報告又話寫手...

服務好好的亦有...
唔好噉熱鬥小馬兄,咪怒氣。
你講既好有POINT,
我都有玩上樓骨,事實係真的好唔穩定,但有時好起上黎就真係正到不得了。所以我一向選D有質數D既區,另願貴少少。
桑拿場就沖個涼確係舒服D既。又有野飲,又有野食。
兩者確有不同玩法。得閒交流吓,不要動氣。

難得兄弟明白... 上樓骨有尋寶的感覺嘛...
大場都有大場玩... 不過有時太公式化...

引用:
信不信由大家...
出報告又話寫手...

服務好好的亦有...
講句公道說話..會員既然講明轉貼..其他兄弟亦祇係應該當轉貼睇..不應責問是否寫手的報告

引用:
Originally posted by bigass at 2007-1-23 02:44:
講句公道說話..會員既然講明轉貼..其他兄弟亦祇係應該當轉貼睇..不應責問是否寫手的報告
Agree.

引用:
Originally posted by bigass at 2007-1-23 02:44:
ok! i apologize to "small horse c hing" maybe i over react, sorry bro, i will learn to read report, please forgive me.

發新話題