發新話題

新天池

引用:
Originally posted by q9 at 2007-2-7 18:28:
小馬兄你所講既野,孖寶兄全部可以回答到,但你有好多問題都答得唔清唔楚,小弟唔係唔信你,但孖寶早前已經pm左比我,我睇你點回答,我都唔係好明你所講既野,仲有我點解會改你報告內容,我當然有我既理據。
版主英明!:th_up:

引用:
Originally posted by 熱鬥小馬 at 2007-2-7 17:14:

等我逐點回應...  我個囡囡穿咩色背心我就唔肯定啦… 印象好似係黑色背心… 長到肩的電圈頭髮… 肯定係… 佢著黑色有哩士邊的T-Back
老友請你睇下下面 @* 張相有邊忽係(電圈頭髮… 肯定係) 先 la.

引用:
Originally posted by 中女情人 at 2007-2-7 18:12:

點解唔打去新天池問下 @* 究竟星期六有冇番遮 (如果當日你在場既話).
佢會問咩, 問左知道係冇既咪自打咀巴.

肥西孖寶,
文字之戰... 我無咩時間同你同埋班友咬文嚼字!!
尊重下你地仲覆你地回應!!
你地話我咩都好... 張開隻眼先好講野!!
講理講去都係話我寫手嘛!! 寫羅寫羅!!
隻隻都係牛!! 你地自己玩曬吧啦!!

得閒既... 自己上去對清楚羅!!
對清楚日期時間呀!!
2007年2月4日 4:44分呀!

仲有呀... 我埋單時張卡碌唔到機呀!!
我仲串到要自己羅部機碌再試多3次... 才換另一張卡俾錢!!
問清楚呀!!

你地咁熟架步.... 我D生客第一次去就埋單玩野要自己碌... 實有印象架!!
你地咁支持呢間場... 唔好唔去問喎!! 超級FANS嘛!!

天下烏鴉一樣黑... 到處羊毛一樣白!!

講完... 唔會再回應任何新天池的TOPIC!!

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-2-7 18:31:

熱刺對曼聯 05/02/2007 係凌晨即係星期日晚佢冇錯wor
米杜仕保果場 04/02/2007 係凌晨即係星期六晚wor
唔係話 @* 星期日才番工咩, 星期六晚深夜你點試到佢呀? 點解你真係比人估中唔係好記得個囡 ...
所以我咪老早pm晒答案比所有版主知 lor, 早料到佢有此一着 la.

熱鬥小馬

心虛 !!!

不負責任 ~~ 男人大丈夫唔敢正面面對.

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2007-2-7 18:51:
熱鬥小馬

心虛 !!!

不負責任 ~~ 男人大丈夫唔敢正面面對.
孖寶兄,既然小馬兄都話唔再回應有關天池一事,大家就唔好再提,等其他bro自己衡量。

發新話題