發新話題

新天池

睇o左o甘耐...出返個report比各位brother啦, 係上星期四o既事, 第一次上去, 原本想試試!), 點知打上去話放o左假, o甘就上到去先算啦, 同埋一個friend一齊上去, 對住個哥仔各自講o西要求, 入到房好黑, 再加上我無彈女(唔好意思)o既習慣, 點話點好o既情況下就開始part 1, 我敢講呢位囡囡o既part 1係我5年骨齡以來最差o既一位, 無力, 位唔準, 總之就馬虎都不得了, 算喇, part 2睇o下點, 一除衫......大鑊!!!!!!! 微波!!!!! 入房前同哥仔講到明, 要求有二, (1)招呼好係基本要求; (2)要有身材, 無身材對小弟黎講真係好大鑊, 卒之攪極都唔起, 有時加D幻想硬o左都好快軟返, 但囡囡算係好有心機幫我, 佢都有問我點解會o甘o架? 但奈何我唔想傷佢心, 於是只有話自己心情不佳, 無mood等借口!!!!

總結:
囡囡no :   %
樣 :   60分
身材  :   30分
part1  :   20分
part2  :   70分(佢o既不屈不撓o既精神加返好多分)
水吧o個位哥哥  :  如果無合要求或者要等....出聲o麻, 0分

[ Last edited by papa2005 on 2007-2-21 at 11:13 ]

引用:
Originally posted by papa2005 at 2007-2-21 11:11:
睇o左o甘耐...出返個report比各位brother啦, 係上星期四o既事, 第一次上去, 原本想試試!), 點知打上去話放o左假, o甘就上到去先算啦, 同埋一個friend一齊上去, 對住個哥仔各自講o西要求, 入到房好黑 ...

我覺得一般骨場慣常做法係客人講出要求, d 職員係聽你講, 不過聽完就算, 出到收銀台只會順牌上, 所以唔係狗眼看人低, 想要乜野要求一般我只會同經理或者高級果d 講, 與其同職員講左等如冇講, 晌新天池覺得夜班服務貼d, 有幾次上去有個叫偉哥既(自稱係主任), 只要講出我所需佢自然會就到比我:th_up:, 因為上去前已經望到頭一個小姐冧把牌係幾多號, 入房卻係另一個冧把囡囡而且仲係我所要求tim, 有兩次仲見到有個肥佬, 睇佢應該似係老總果類, 幫我安排心水囡囡又同我吹水絕無悶場, 尼d 咪服務lor:th_up:, 日班少去左, 有個光頭四眼着花恤既應該係高級d 既職員, 每次問完我有冇熟小姐跟住就閃神, 冇幾耐水吧個肥職員就會帶我入房, 有次講完要求入房試下個囡囡口吻, 一入房見到個囡囡已經唔係我要求果款, 算~冇彈即刻同佢講, 咦~唔係我上次揾果個既, 個囡囡話~唔知呀 "輪到我, 出便叫我入尼做你既":pig: 心諗~乜而家仲有骨場順牌上唔係應客人所需咁落後既咩, 話晒我係消費者對我唔係咁公平遮.

人王兄批評非常中肯 , 當我地客人要求耳邊風實在唔要得 , 可能佢地老細仲未知員工服務如此等同趕客 , 最終受害者係間場 , 最後執笠員工失業 , 要我地支持本地骨場既話 , 香港人爭氣 d la

引用:
Originally posted by pk人王 at 2007-2-21 17:59:

我覺得一般骨場慣常做法係客人講出要求, d 職員係聽你講, 不過聽完就算, 出到收銀台只會順牌上, 所以唔係狗眼看人低, 想要乜野要求一般我只會同經理或者高級果d 講, 與其同職員講左等如冇講,  有個光頭四眼着花恤既應該係高級d 既職員, 每次問完我有冇熟小姐跟住就閃神, 冇幾耐水吧個肥職員就會帶我入房, 順牌上唔係應客人所需咁落後...
管理層正視下, 再唔係咪炒x佢 la.

引用:
Originally posted by lokchai at 2007-2-21 19:23:

管理層正視下, 再唔係咪炒x佢 la.
佢老細如果有上尼睇到你地講野可能眼火爆,真係炒撚晒我就笑

引用:
Originally posted by icanfly at 2007-2-22 13:54:

一般係順牌上的 unless you are 熟客
otherwise some BG will always 坐板凳
我覺得迎合客人需要重要d lor, 如果客人冇乜要求順牌上好平常遮 , 始終果句冇生客何來熟客係咪.

而家有邊個no 正, 等我上去mark 囡囡唔駛求其輪牌比我thanks.

發新話題