18 123
發新話題

荃灣一樓一

荃灣一樓一

今日試左卓明樓5樓,女女好白凈,唔肥波大不過就林左小小,招乎一流,由小腿錫到去兩粒提子,都錫左幾耐時間,唔洗帶套吹連袋底及兩粒雞子都啜埋,下面架生唔算好殘都仲有感覺唔算鬆,收費去話300-320最後比我講到250幾底。

我估二十幾歲唔係話太大年紀果種

引用:
Originally posted by q9 at 2006-11-17 00:05:
今日試左卓明樓5樓,女女好白凈,唔肥波大不過就林左小小,招乎一流,由小腿錫到去兩粒提子,都錫左幾耐時間,唔洗帶套吹連袋底及兩粒雞子都啜埋,下面架生唔算好殘都仲有感覺唔算鬆,收費去話300-320最後比我 ...

係咪喱個呀 q9?

I'm interested as well. Which letter? A,B,C,D,E......

個樣都OK我好喜欢

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-11-17 07:19:

係咪喱個呀 q9?
如果係喱個,應該有30開
[size=4][b]咸得有道理,可以風流,唔可以下流,費鬼事生仔冇屎忽![/b][/size] [IMG]http://i119.photobucket.com/albums/o122/Ching001/1.gif[/IMG]

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-11-17 07:19:

係咪喱個呀 q9?
呢個250就抵啦~幾個月前巨仲係油麻地做上樓骨吹埋都收我350~~對波幾大,

不過搥骨麻麻 and 好多野講 ,最衰果野就係成日叫我做全套,應該客話吹就吹,

客話ML就ML,最多SALE下有全套嗟,成鬼日又話好耐無做好想做,一陣又話渣波渣

到出晒水好想做(不過真係好好水),E家好Y,轉做141,一定有人插喇.

年齡唔細喇,但保養得唔錯,身材同樣都OK既,大波多毛多水,記得係甘多啦

sorry 板主 唔係呃分呀,係岩岩上網頁見到同大廈4樓9室Shirley,似乎仲正喎,

都係無打格仔,不過呢個我未試過,兄弟上開呢度可以巡下多個睇下.

(板主如覺得2頁時間太近,有呃分成分,呢段可以唔俾分,再講聲SORRY)

放心絕對唔會話你呃分,眾板主非常清晰分辨到是否呃分的。你唔算,仲要多點比意見啊

[ Last edited by q9 on 2006-11-17 at 23:10 ]

18 123
發新話題