發新話題

新天池 update report

引用:
Originally posted by mark34 at 2006-10-23 20:41:
侏儒尼架?
差唔多la, 未見過骨女咁矮既, 可能緊緊過4尺.

引用:
Originally posted by 腸仔文 at 2006-10-24 10:09:

差唔多la, 未見過骨女咁矮既, 可能緊緊過4尺.
比着係我一定會彈 , 間場又會請d 咁既矮瓜既 , d 管理層shot 架?

Maybe short on BG ,....... heheheh

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2006-10-24 11:52:

比着係我一定會彈 , 間場又會請d 咁既矮瓜既 , d 管理層shot 架?
blacklist no 7 la.

大袋淫魔2005  師兄..你個logo 仔都幾攪野,
如果在家睇就沒咩野,
但在公司睇就死得.... 果時充我真係含能.. 哈哈.

引用:
Originally posted by 大袋淫魔2005 at 2006-10-24 11:52:

叫佢老細炒左佢la

睇完咁多師兄弟報告
昨日回港心思思
原本想去樓上骨揾好野食
最後打消念頭
趁未交人之際終於一試報告已久既新天池一嘗心願
聞名不如見面
電梯還未完全開門
職員好似已恭侯多時迎接 good
原來樓下大堂有老閉睇到我唔怪得之
進內一見
更衣室算係乾淨企理
沖涼房亦一樣ok (有濕蒸冇乾蒸)
locker 服侍ok
出到大廳包括我只得兩個客
職員問左我所需之後靜待入房 happy

part 1 ~~ 囡囡no 13 高挑長腿長髮
******* 相貌可人
******* dup骨技術仲有排佢學5/10
******* 推背同rpp 完全唔掂
******* 佢跟我講話新尼番工只係三幾日所以冇咁熟

part 2 ~~ 解除全副武裝之後
******* 眼前為之一亮
******* ml 技巧反而與 part 1 既功夫手勢岩岩相反
******* 直頭有晒台型:th_up:
******* 吹既時間唔係十分耐
******* 但係勝在舒服好好feel
******* ml 時好有真實feel

整體對尼間場既硬件+職員服務態度+囡囡招待滿意9/10
落樓收我588+locker boy tips 20

引用:
Originally posted by 杏仁糊 at 2006-10-25 12:46:
睇完咁多師兄弟報告
昨日回港心思思
原本想去樓上骨揾好野食
最後打消念頭
趁未交人之際終於一試報告已久既新天池一嘗心願
聞名不如見面
電梯還未完全開門
職員好似已恭侯多時 ...
very detail report , thanks for share to us.

發新話題