發新話題

新天池 update report

岩聽 !!!

唔駛理人地點睇 , 因為人貴乎自由 , 冇理由由人地尼主宰我地點做 , 繼續出多d 好報告 , 等我有明燈引路.

引用:
Originally posted by 杏仁糊 at 2006-10-26 10:05:

long time no see 小寶
下午又要番國內繼續捱:cry:
人地由人地講
覺得話鱔既話咪叫佢地比番588大元比我lor
如果幫間場賣廣告寫鱔稿
冇理由要我蝕假係嗎 ?
locker tips 果廿皮當 ...
鱔稿寫手幾銀一個月呀?有好路數預埋我喎!

[ Last edited by 骨總 on 2006-10-26 at 11:23 ]

引用:
Originally posted by 杏仁糊 at 2006-10-25 12:46:
睇完咁多師兄弟報告
昨日回港心思思
原本想去樓上骨揾好野食
最後打消念頭
趁未交人之際終於一試報告已久既新天池一嘗心願
聞名不如見面
電梯還未完全開門
職員好似已恭侯多時 ...
That's great report thanks a lot 杏仁糊 & long time no see , why 靜雞雞返o黎一個人去玩唔預埋我呀?

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-10-26 11:21:

[ Last edited by 骨總 on 2006-10-26 at 11:23 ]
唔爭在預埋我.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-10-26 11:24:

That's great report thanks a lot 杏仁糊 & long time no see , why 靜雞雞返o黎一個人去玩唔預埋我呀?
me too la.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-10-26 11:21:

乜原來有錢收架, 不如預埋我la, 好pay既即刻番公司辭工唔做廚房

引用:
Originally posted by 杏仁糊 at 2006-10-26 10:05:

long time no see 小寶
下午又要番國內繼續捱:cry:
人地由人地講
覺得話鱔既話咪叫佢地比番588大元比我lor
如果幫間場賣廣告寫鱔稿
冇理由要我蝕假係嗎 ?
locker tips 果廿皮當我趺左lor.
agree.

hi 咁多位巴打 long time no see , 首先講明我唔會理會別網點睇或者話我鱔!

尋晚終於去試場 , 硬件唔想多講因為曾有巴打已經講過 , 值得一提既係職員招呼跟得好貼 , 經介紹下試左個 !@* , first part dup skill good:th_up: , second part rpp services is very good skill:th_up: , ml 耳側淫叫使我起勁非常 , 過程中冇轉過任何姿勢直至完滿爆槳為止 , 事後 cleanning 算細心 , 途中冇話洗手出去好耐 , 番房後鍊頭繼續吹水 , 夠鐘後送我到休息室 , 唔敢講話對 !@*會唔會番食 , 但係起碼有機會我會再去捧場 lor.

發新話題