發新話題

天池探險報告~不斷更新

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-10-8 14:13:
遲到幾時?
即刻送上 , 其實今次番食係一心想試大波果個 @@, 可惜已經冇做 經輪牌試左個 *! part 2 功失有心機妹妹好水下good 插 good 插 埋單時收銀姐姐話聽日開始減價全程 5百幾

thanks for sharing

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2006-10-8 20:18:

即刻送上 , 其實今次番食係一心想試大波果個 @@, 可惜已經冇做 經輪牌試左個 *! part 2 功失有心機妹妹好水下good 插 good 插 埋單時收銀姐姐話聽日開始減價全程 5百幾
感謝報告孖寶兄,尼個*!曾經試過真係幾掂,睇番尼個主題就知,不過又想番食番佢,又想試下新菜

引用:
Originally posted by 肥西孖寶 at 2006-10-8 20:18:

Thanks report 孖寶.

引用:
Originally posted by 夜鬼 at 2006-10-9 06:42:

感謝報告孖寶兄,尼個*!曾經試過真係幾掂,睇番尼個主題就知,不過又想番食番佢,又想試下新菜
梗係試新菜 la, 唔通mark 死一個咩, 正都係咁話la.

引用:
Originally posted by lokchai at 2006-10-9 15:59:

梗係試新菜 la, 唔通mark 死一個咩, 正都係咁話la.
agree.

凌晨晌旺輝跳左幾粒鐘舞 , 場面幾靜下夾埋我地唔夠6台客, 囡囡換過幾批 , 陀地靚妹質數可以(除左頭兩批介台), 劈酒豪爽之餘有小鳥依人感覺算係盡慶 , 只可惜係劈格冇得抽水 , 最遺憾係換極都冇北姑 , 成晚都算係飲開心酒ok la , 每人為千鬆d , 4人中有一個冧冧地送番屋企先 , 淨低我地3個晌柯士甸道walk 下walk 下, 行到新快樂問價7舊幾 , 問有冇折話冇即走 , 再到廟佳樓下問價 , 黑背心姐姐話上面會解釋好d , 即管試下跟尾睇睇環境 , 好在有條自動扶手梯 , 如果唔係飲咁多唔知夠唔夠力再撐上樓 , 大堂哥哥猛叫我地換衫冲凉先 , 等陣再解釋收費 , 於是乎乾脆問有冇旺角區果款3人免1人同埋價單 , 問清楚至換衫冲凉都未遲 , 原來機餐5舊幾開大8舊幾仲係收足冇價講 , 結果都係一樣 , 同個場講 bye-bye , 老友曾試過佐敦話經濟囡囡都 ok , 跟住一齊掃落去 , 但係去到樓下地下見到環境惡劣 , 烏燈黑火周圍垃圾+遍地口水痰嘔心 , 老友話以前去過都唔係咁樣 , 唔知點解而家變成咁 , 搭 lift 都驚困 lift 咪搞 , 卒之去左人和豆品食野浪一浪胃 , 食完之後都仍然諗住飽暖思果隻 , 行過見到有新龍觀金多寶新天池 , 諗住唔想再行希望3間中其中一間 , 未到門口有個黑衣知客姐姐叫我地上新天池試下, 問佢價又係要話上樓上問 , 不過好在唔駛行樓梯 , 上到去照舊問點計, 職員話5百幾一位計盡冇附加 , 但係講明唔岩會彈 , 職員話唔岩開聲換到岩 , 再冇岩心水沖涼錢都唔收咁話咁把炮 , 老友話唔多想再行 , 既然係見唔係貴即管試下.

冲完凉後其中一個老友真係唔掂:th_down: , 索性唔dup lor 間房訓覺了事 , 另一個試左個 !) 號 , 老友話 part 2 rpp services 一般 ml services 就ok:th_up: , 我試個 !@* part 1 有心機 , 不過唔係幾夠力水 , rpp services 手勢超乎想像般超掂:th_up::th_up::th_up: , 成個 pat pat 起晒雞皮 , 吹奏純熟既服 , 可惜時間短 d , 整體與老友滿意囡囡 services , 報告完畢.

[ Last edited by 華倫天台 on 2006-10-10 at 07:51 ]

!@* 咩年紀呀天台兄?陀地定北?

發新話題