發新話題

再戰龍濤閣---起火報告

再戰龍濤閣---起火報告

早兩日同一個朋友專登上去鬆o下, 有過第一次no.@*o既美好回憶後, 今次梗係有d憧憬啦, 保守起見都諗住做番佢,點知要等成個鐘, 於是由經理介紹, 陰錯陽差下試o左no.(*,年約26-29,樣子我諗一般可以接受啦,身材就差喇,算啦....睇o下service如何啦.....

part 1 - dup skill唔錯, 夠力, 位都算準, 機場計算高水準(佢話佢正骨水出身), 比佢8/10.

part 2 - 講出o黎都好笑, rpp skill差唔在講, r o左1分鐘都唔知夠唔夠就轉身, 嚇o左一跳, 我本身比較少開口向囡囡作出要求, 好, 又算, 轉完身, 望都未望我一眼, 就瘋狂進攻小papa, 唔係我開到口, 我諗佢真係連衫都唔除就繼續, 依家開到聲都只係拉底件衫同個bra就算, 完全無bm, bj就更加唔在講啦! 講真rpp真係又快又無feel, 轉身時小papa根本未有反應, 再加上以上o既情節, 真係到佢拉底o左d衫先開始有反應, 再過o左一輪先出野....清潔都算係細心, 不過今次經驗都可以算係我去機場玩以來最差o既一次. 2/10

之後梗係同經理如實報告, 之後佢叫我下次上去前打比佢mark定no., 報告完畢!

[ Last edited by papa2005 on 2006-7-10 at 10:30 ]

引用:
Originally posted by leesan66 at 2006-7-10 10:36:
唔会次次咁既
我知唔會次次o甘, 只係想提一提個no.比大家留意o下o者

引用:
Originally posted by pk人王 at 2006-7-10 20:27:
之後梗係同經理如實報告, 之後佢叫我下次上去前打比佢mark定no
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

仲會 mark 佢?
梗係第2個啦

引用:
Originally posted by Chelsea at 2006-7-10 17:42:

Support you brother papa

Actually I tried same bg 3 weeks before....part 1 was good but worst in part 2....more or less same as your experence

Moreover, after finis ...
佢差不多係我遇過當中service最差o個個, 一定要blacklist啦

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2006-7-11 00:08:

services 唔掂個囡囡晌間場自己都好難生存 , papa 兄下次食番件好野補數.
下次實mark番@*或者個經理講o既^*, 或者睇o下其他brother有無好介紹啦

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-7-12 00:04:
中女o岩唔o岩 , 不過服務超掂.
如果個look同身材ok, 中女都無問題, 骨總兄請推介, tks!

發新話題