發新話題

再戰龍濤閣---起火報告

之後梗係同經理如實報告, 之後佢叫我下次上去前打比佢mark定no
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

仲會 mark 佢?

引用:
Originally posted by pk人王 at 2006-7-10 20:27:
之後梗係同經理如實報告, 之後佢叫我下次上去前打比佢mark定no
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

仲會 mark 佢?
梗係第2個啦

引用:
Originally posted by papa2005 at 2006-7-10 10:29:
早兩日同一個朋友專登上去鬆o下, 有過第一次no.@*o既美好回憶後, 今次梗係有d憧憬啦, 保守起見都諗住做番佢,點知要等成個鐘, 於是由經理介紹, 陰錯陽差下試o左no.(*,年約26-29,樣子我諗一般可以接受啦,身材就差喇 ...
services 唔掂個囡囡晌間場自己都好難生存 , papa 兄下次食番件好野補數.

引用:
Originally posted by Chelsea at 2006-7-10 17:42:

Support you brother papa

Actually I tried same bg 3 weeks before....part 1 was good but worst in part 2....more or less same as your experence

Moreover, after finis ...
佢差不多係我遇過當中service最差o個個, 一定要blacklist啦

引用:
Originally posted by Yip佬 at 2006-7-11 00:08:

services 唔掂個囡囡晌間場自己都好難生存 , papa 兄下次食番件好野補數.
下次實mark番@*或者個經理講o既^*, 或者睇o下其他brother有無好介紹啦

中女o岩唔o岩 , 不過服務超掂.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-7-12 00:04:
請 pm告之.

引用:
Originally posted by 骨總 at 2006-7-12 00:04:
如果個look同身材ok, 中女都無問題, 骨總兄請推介, tks!

發新話題