24 123
發新話題

有無師兄試過德寶96??

Originally posted by 華倫天台 at 2006-7-5 03:27:
以前佢晌北戴河做果時試過 , 真人極度似鬼!
引用:
Originally posted by 咸濕仔 at 2006-7-5 03:29:

你都試過呀?德寶d燈好暗...睇唔清喎....
係真既 , 以前真係o係北戴河做過夜更 (No.126) , o係德寶日子都唔淺 , 易手後仍然留任 , 出晒名打真軍 , 現在既佢有波有身型 , 比以前 thin 好多不過相頭相繼亦殘好多 , 曾經見過有人 report 話佢播毒報服 , 亦有人 report 話賴o左野 , 但我不敢斷定 report 真偽 , 奉勸一句萬事小心有套好過冇套 , 始終亞公尿壺!

話時話同自己條女都用套啦,何況同呢D唔用點得呀

小弟於 2 年前曾經俾經理介紹過...

入到房佢都唔係揼骨o既....一開波已經自動波除我條褲...

全程自己搞掂...話餓...想扑野...

咁我諗住扑完先慢慢揼骨都係一樣o者.....

點知......一心d女都會主動幫你帶套...所以唔出聲...點知...一野就含落黎.....

算...唔吹都吹左.....吹左一陣.....突然就俾佢坐左上黎....

我心諗.....咁快用口帶左套咁叻....點知感覺話我知.....條女係打真軍.......

最後.....中出完事.....佢仲好細心幫你吹番乾淨...再嗲住你.....要你再黎...

如是者....一件污兩件濊.....小弟大演危險帽子戲法.....驚到而家...希望冇事...

睇睇醫生check check隱陣喎

引用:
Originally posted by qs10000 at 2006-7-10 11:51:
小弟於 2 年前曾經俾經理介紹過...

入到房佢都唔係揼骨o既....一開波已經自動波除我條褲...

全程自己搞掂...話餓...想扑野...

咁我諗住扑完先慢慢揼骨都係一樣o者.....

點知......一心d女 ...
Really....go to see doctor la....be careful...brother...

Condum is a MUST ar! SAFE Sex ......... No take two ar!

24 123
發新話題