發新話題

雲遊行163之仙沐養身館

引用:
原帖由 打冷震奇俠 於 2019-6-16 05:26 發表

60mins冇落油磨餐價8魚落樓好似幾吸引?
骨場奇俠傳

前日去了試已中伏, 偷鐘 60min ruru 結果不夠 45min 便走,  全程單手按. 做 ruru 佢連油都冇落 , 反而打J 時就落油.

引用:
原帖由 walala 於 2019-6-12 12:19 發表

好似幾吸引, C兄邊位女女按?
引用:
原帖由 打冷震奇俠 於 2019-6-16 05:26 發表
60mins冇落油磨餐價8魚落樓好似幾吸引?
引用:
原帖由 walala 於 2019-6-20 09:33 發表
前日去了試已中伏, 偷鐘 60min ruru 結果不夠 45min 便走,  全程單手按. 做 ruru 佢連油都冇落 , 反而打J 時就落油.
c兄算咎由自取 樓主講到明唔掂仲話幾吸引仲要走去試, 試完返黎話中伏

但入店有個4眼妹唔錯,可惜只係介紹女女後就走,下次再去睇睇有冇得試佢。

勇氣可嘉 試完如果又係咁唔好再呻wor

引用:
原帖由 深夜才是我的 於 2019-6-25 05:15 發表
勇氣可嘉 試完如果又係咁唔好再呻wor
今次不用呻, 因上次4眼妹只介紹囡囡, 但佢走前同佢交換了wechat,
昨日收到佢wechat問記唔記得佢係邊位, 話最近有新女, 我就覆佢你又唔做我, 唔黎,
點知佢send張圖比我, 大約係錢到位什麼都可以, 反正都想試佢, 當然好啦.
收工去, 到店後入房, 佢一開始都係問搵靚女比我, 我話唔係你按我嗎?
咁4眼妹就講25魚你做唔做. 我問是否包入洞, 佢話係. 冇問題照去, 反正是想試佢.
好奇怪, 開始不久佢就在房間播音樂, 過程冇陪沖, 冇吹. 全程佢都忍著不叫,
但看囡囡沖涼也是很好的視覺享受. 這囡囡真窄多水, 不像是做女的人.
25魚低唔低比就自己想. 但按得又做的. 貴少少冇問題.
同上次比, 今次比個佢.

師兄真係疏爽,25魚起碼夠去食2次尖咀HG有特,不過百貨應百客,師兄覺得值得便可

引用:
原帖由 walala 於 2019-6-27 10:00 發表

25魚入洞, 過程冇陪沖, 冇吹. 全程佢都忍著不叫
油麻地呢個價值唔值見仁見智, 不過每個人把呎唔同, c兄認為ok就得la

發新話題