發新話題

深 圳 太 極 骨 壯 陽 靠 陰 力

引用:
Originally posted by ason28 at 2005-12-12 15:14:
In the photo 33 and 26 not working any more la!
ason巴打~聽囡囡話26 係請假兩個月.........唔係走左wo~係真唔係呀?
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-13 18:27:

ason巴打~聽囡囡話26 係請假兩個月.........唔係走左wo~係真唔係呀?
做這個行業很容易厭倦,所以流失率很大。我相識的囡囡工作只是一年有多,已是公司的老神主了。

引用:
Originally posted by didit at 2005-12-14 08:55:

做這個行業很容易厭倦,所以流失率很大。我相識的囡囡工作只是一年有多,已是公司的老神主了。
係呀~比你日日係間密室到做野終日不見天日,你都悶啦~ 仲要咁既工作性質,所以真係要好好對d囡囡呀~我一向都好尊重佢地既~!!:th_up:
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-14 13:48:

係呀~比你日日係間密室到做野終日不見天日,你都悶啦~ 仲要咁既工作性質,所以真係要好好對d囡囡呀~我一向都好尊重佢地既~!!:th_up:
而且她們多數都睡眠不足,因為公司規定要24小時開著手機,有客打嚟就要接聽,所以有啲客好唔識做,又唔係約call,又唔係溝人,自己得閒無嘢做就打電話比人,真係好唔應該。

引用:
Originally posted by wing123 at 2005-12-13 18:27:

i don't think she will come back, when old 33 leave, she also say she go back home!
wing123 brother didn't u try the new 33, she is very nice!

[ Last edited by ason28 on 2005-12-15 at 15:37 ]

引用:
Originally posted by 骨總 at 2005-12-13 12:13:

骨女流量之大何時入職何時離職 , 報社從不過問未必知情 , 知亦不理照登可也 , 皆因風月版此篇報導 "不是廣告" , 正確名稱係"專題訪問& ...
thanks info.:th_up:

發新話題