31 1234
發新話題

事隔兩年回港再度 summer spa

中環區差唔多la

引用:
原帖由 alex104578 於 2018-9-4 12:24 發表

果日女女開我60mins/800, 90mins/100, 我都唔知係咪正常,自己接受到就算啦
唔該哂你呀,師兄!但我未等到大家既回覆,膽粗粗衝左上銅記既凱盈澗,都係60收800。
下次都係試bobo先,師兄們講到咁正

引用:
原帖由 今晚打老虎 於 2018-9-5 09:52 發表

唔該哂你呀,師兄!但我未等到大家既回覆,膽粗粗衝左上銅記既凱盈澗,都係60收800。
咁都試到好野

引用:
原帖由 mangotaster 於 2018-9-3 20:44 發表
don't eternal ask, go to try for fun, few hundreds only
唔知價,就比人困啦,300到900都係幾百

引用:
原帖由 babycry1 於 2018-9-5 15:18 發表

咁都試到好野
師兄,唔係啦,其實我第一次香港玩,睇blog揀左件新女試,之前未有師兄有包膠,感覺唔係我杯茶,住得近中環,原本想試bobo嫁,大家講到佢咁靚

引用:
原帖由 今晚打老虎 於 2018-9-5 09:52 發表

凱盈澗都執咗啦,而且60係唔洗800架

引用:
原帖由 今晚打老虎 於 2018-9-6 09:13 發表

師兄,唔係啦,其實我第一次香港玩,睇blog揀左件新女試,之前未有師兄有包膠,感覺唔係我杯茶,住得近中環,原本想試bobo嫁,大家講到佢咁靚
我估唔係銅鑼灣揾唔到BoBo嘅質素,所以應該去試下,雖然我都未試到

31 1234
發新話題