發新話題

投訴名記的no.%@

引用:
Originally posted by filesave82 at 2005-12-10 12:43:

gundam兄......佢地好撚多都唔識massage...呢點我明白........但係唔好話求撚其話按幾分鐘就話要part2呀..做下樣都massage多一陣先呀........冇massage技術我完全唔會怪佢..我已expec ...
同意! 就算無技術, 都要態度搭夠嘛!
呢 d 女真係要投訴佢, 等佢驚下, 唔好做壞姿勢~

哈哈去投訴

老實講,去到名記都唔係期望part 1 架啦~ 不過死魚真係好討厭~好在小弟好少遇到........叫救命就有.........haha
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

除了紅牌個幾個...........其他好多的服務都係好撚唔掂......自己都係哀.........明知service唔好都仲要去呀

引用:
Originally posted by filesave82 at 2005-12-11 22:43:
除了紅牌個幾個...........其他好多的服務都係好撚唔掂......自己都係哀.........明知service唔好都仲要去呀
尼句最實際 , 好多人明知偏要去事後唔應該怨 la.

引用:
Originally posted by 大刀王五 at 2005-12-12 00:10:

agree.

引用:
Originally posted by 大刀王五 at 2005-12-12 00:10:

明知山有虎,偏向虎山行~
土星閃一下--人們經已幾千千億個剎那 誰尚要摘星星,人始終也不化

引用:
Originally posted by gundam at 2005-12-10 03:11:

我都覺得係, 去名記純粹因為後生靚女多, 同想搞野, 如果要嘆 part 1, 千祁唔好去名記!
名記唔係做緊 Promotion 咩 ??

發新話題