36 12345
發新話題

陀地妹之貓纹身的少女

陀地妹之貓纹身的少女

陀地妹之貓纹身的少女
今次ge主角係Hazel ,尖沙咀區新場香水百合,初次光臨即有驚喜!
話說下晝食飯時間突然有feel想鬆一鬆佢,俾細佬抖下氣!
人在尖沙咀見到有間新場,決定黎個快餐,試下佢,
上到去初邂逅Hazel 先俾佢一身纹身嚇親,以為係粗口爛舌煙摌老泥妹,
諗住避之則吉,但係同様時段未有其他選擇,時間緊迫之下別無她選,
死就死拉!誰不知入房之後有驚喜!!

入房即刻口痕撩水吹,問下Hazel有乜服務?
估唔到一身纹身ge Hazel展露左一個燦爛ge少女微笑,
細聲兼有D怕羞甘用純正廣東話答我:咩服務?咪咪咪...果D lo😳!
Wa!!估唔到ge反差感!唔揀咪有時有里D驚喜!
我即性趣大增地調戲下Hazel ,係咪有專人陪沖涼?
Hazel 立即怕羞夾口 窒窒甘答我:邊有里D服務嫁,
我幫你拎..拎..拎定左毛巾,之後就轉身幫我鋪定床,
我立即過一過水,身都未抹好就訓落床,
估唔到里個時候Hazel 好溫柔甘幫我抹背,
偷望佢咀角ge微笑,未按摩個心已經鬆緊!
哈(心諗,女朋友都冇甘溫柔對待過自己),
前奏按摩就一般野拉!反而我最深刻係由按摩到戲肉里個過程,
好自然!無縫接軌,一路傾下計一路按摩,
多口又問下Hazel 點解甘多纹身,有冇因為甘嚇親人,
點知原來纹身背後大有故事,Hazel 原來係乖女,
同屋企人一齊住,重係愛貓同藝術愛好者,
一句粗口都唔講不突止,重笑得好甜甘除下左上衣,
俾我欣賞佢心口、背脊、身臂纹身,由其係手臂上ge貓纹身,
完全唔粗鄙,反而增添左一種刺激,由其係到佢突然眼碌碌甘望住自己,
用佢溫柔ge手係自己下身上下有節奏郁動,自然得黎好有feel!!
閒話家常ge情況底下,升空ge飛機安全降落,霎時感動就係里隻!
冇驚喜下ge驚喜!其實如果純粹講技術真係一般野,有上升空間!
但係我中意估唔到ge反差,有邊個會估到一身纹身ge Hazel係個乖女又有禮貌兼怕羞,里種反應係扮唔到!重唔會伸手搵人笨開大數,笑住等俾家用!自然樂意奉上。

香氣遍尋不獲
水滴撒滿大地
百世修來共渡
合之則聚在此

恭喜師兄有好骨運.

又有文彩, 厲害

引用:
原帖由 oktn999 於 2017-5-29 16:48 發表
恭喜師兄有好骨運.

又有文彩, 厲害
可遇不可求!唔揀有唔揀ge好

引用:
原帖由 above 於 2017-5-30 00:31 發表
你似溝女多d 喎師兄
俾你講中左!埋牙有感覺!哈哈

引用:
原帖由 oktn999 於 2017-5-29 16:48 發表
恭喜師兄有好骨運.

又有文彩, 厲害
文彩里D要有feel先可以逼出黎!XD

係咪唔揀女好d呀?

引用:
原帖由 africa 於 2017-6-6 22:56 發表
係咪唔揀女好d呀?
師兄講得岩!唔揀有驚喜!

36 12345
發新話題