發新話題

凱盈澗變左?

引用:
原帖由 adions 於 2017-1-9 08:32 發表

早排好多個有c兄話手法唔pass
近幾日突飛猛進
唔通有師父教或者有高人指路
兩個可能, 1~c兄們共同上去試水教路, 2~老闆娘親自授教

兩個可能性唔大, 第一:咁多人去個個手法要求唔同敏感點又唔同, 冇可能令囡囡有共識統一手法, 第二:如果係老闆娘親自授教既話, 一早d新囡囡個個統一手法la, 又點會出現咁多c兄投訴d新囡囡rpp手法唔掂呢?我估蜀中無大將, 舊人之中剩下elaine, 好大機會由尼位大c姐親自授教可能性最高, 況且佢服務態度同rpp手法一向穩定高水準

我估有大師父教或者有高人教路多d
一早覺得佢地幾次凡係有新人起初冇乜驚喜
到隔某一段時間左右
d新囡囡好似一夜之間功夫突飛猛進
part2同rpp手法升呢

引用:
原帖由 韋小寶 於 2017-1-9 09:29 發表
兩個可能性唔大, 第一:咁多人去個個手法要求唔同敏感點又唔同, 冇可能令囡囡有共識統一手法, 第二:如果係老闆娘親自授教既話, 一早d新囡囡個個統一手法la, 又點會出現咁多c兄投訴d新囡囡rpp手法唔掂呢?我估蜀中無 ...
係wor, 好大機會係

引用:
原帖由 babycry1 於 2017-1-9 10:12 發表
我估有大師父教或者有高人教路多d
一早覺得佢地幾次凡係有新人起初冇乜驚喜
到隔某一段時間左右
d新囡囡好似一夜之間功夫突飛猛進
part2同rpp手法升呢
引用:
原帖由 80後宅男 於 2017-1-10 02:26 發表
係wor, 好大機會係
有同感
我一直都覺得係有專人或者神祕人
甚至高人晌背後授教就真
不過有點不得不讚
教出尼既蘭花手法係幾掂既

邊方面覺得係有專人或者神祕人甚至高人晌背後授教?話唔定咁多c兄去順便教埋功多藝熟呢

理由好簡單
如果係個個c兄上去有份教變功多藝熟既話
rpp手法又點會同出一徹倒模咁樣?
你諗下酒樓咁多客會唔會台台客叫同一樣餸?
如果新囡囡入職係老闆娘教
又點會當初咁多c兄嘆新不如舊?
但係突然連我上去一試竟然手法一飛沖天?
唔係有幕後高手教路會係邊個
不過你話係elaine親自授教亦有咁既可能
因為佢手法好掂係真

引用:
原帖由 韋小寶 於 2017-1-9 09:29 發表
舊人之中剩下elaine.
仲有個winnnie

發新話題