發新話題

名仔女女任睇任揀!

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-12-6 17:21:
謝謝gundam兄foc報告!
名仔果套cat walk video唔係廿四小時播架,夜晚兩點後就會停機冇得睇。
另外果個乜乜美人選舉顧客投票要比¥5蚊一次,要記住了。
多謝師兄補充及更正! thanks!

引用:
Originally posted by ason28 at 2005-12-6 17:28:

Thank you for your report!
i never been to 下沙, i will try! i will go by TAXI, where about is
名仔 location! and. i just go in say VIP room then the girl come to the room? or i have  ...
師兄, 點去可以睇番呢個 post:
http://www.saunaguide88.com/foru ... ;page=1&fpage=3

房唔一定要 vip 房, 有平有貴, 部長會問你要乜女女, 有無相熟, 之後女女會自己摸上房, 不過我去幾次都係 vip ($168) 或豪華房 ($198), 平房未試過, 唔知係咪一樣安排.

[ Last edited by gundam on 2005-12-7 at 01:26 ]

引用:
Originally posted by oldman at 2005-12-6 17:31:
gundam 兄 果然勁,現在是名記常客,
你個方法都幾好,無限q,
但唔係個個好似你咁靚仔,可以 foc。

第二個 forum 話d vcd 可以買返去慢慢睇,d 女實歡迎,因賣唔晒要她們包底。
oldman 師兄, 你客氣喇!
不過講到靚仔, 唔好介意我唔客氣, 我認架!~ 哈哈!
其實就算唔係 foc, 如果女女肯的話, 買兩粒鐘出去租房搞野, 可以唔怕洗地.
買鐘每粒 $30, 兩粒 = $60, 加房租 $150, 加女女開大小費 $300, 都只係 $510. 係就係貴左廿零卅蚊, 不過起碼唔怕 GA 掃場.
VCD 可以買我都唔知添! 相熟呢個女女又無話我知, 又無嬲我買.... 唔通佢驚我見到第二 d 靚女之後唔搵佢?

引用:
Originally posted by 試用就要上 at 2005-12-6 18:03:
咁快 D 買隻 vcd 啦!邊位巴打抵唸 D 買呀!然後 upload 上來呵!千感激!
買! 我一定會買! 過幾日再去時問下先得!!

引用:
Originally posted by robertchan at 2005-12-6 21:59:

gundam 巴打,你就好啦,睇完你個精采報告恨到口水都流哂....:D
呢個唔收你錢既囡囡都幾長情啵,恭喜你,食到好野~~~
不過,都係果句,小心沉船。。。。
多謝師兄提醒, 我一定會小心的! :D

引用:
Originally posted by bigcity at 2005-12-6 17:21:
謝謝gundam兄foc報告!
名仔果套cat walk video唔係廿四小時播架,夜晚兩點後就會停機冇得睇。
另外果個乜乜美人選舉顧客投票要比¥5蚊一次,要記住了。
thanks info.

唔收錢.................~執到啦巴打~!!:th_up:

不如收埋做飯盒啦~!!:th_up::th_up:

係名記唔開大既囡囡,真係好有保留~

發新話題