發新話題

陀地歲月(一)

引用:
原帖由 above 於 2016-5-18 13:55 發表
陀地有咩好
咁串
串先好!有征服感!!
個個乖聽話就唔好玩

係咪咁把炮呀師兄

咁咪好受氣

估唔到今日仲有人話陀地串...
10年前就係,而家真係試親都正路,唔好俾街o個d非服務陀地或者你溝唔到o個條港女潛移默化左啦
半年前試過有個廿歲左右陀地,波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人,但勝在肯同我玩腳,對腳真係由大脾到腳趾都俾我瀨勻,有唔怕累玩腳交,攬住佢臨J出時勁瀨佢塊面都冇詐型...哩d服務都叫串?唔好歧視陀地啦

公道d陀地唔一定個個都串
揾得陀地不離幾類人士
當然la咸魚青菜各取所愛
後生
博溝
黃屍心態同聲同氣
但係叫人唔好定形既同時又以自己一次岩自己玩法作為時下所有服務態度標準呢?
老實講有幾多c兄喜愛玩腳玩到由大脾到腳趾都瀨勻?
又有幾多c兄喜愛臨出果時勁瀨條女塊面?
絕對唔係歧視你
百貨有百客
每個人要求既唔同岩唔岩?
【波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人】白d講同床尾差別唔大
我個人要求最基本有波玩!
其他既我一樣會尊重人!
咁既基本要求算唔算過份見仁見智=自有公論
吹開又吹
兄台試開係咪個個陀地肯同你玩腳?由大脾到腳趾都比你瀨勻?攬住佢臨出時勁瀨佢塊面都冇詐型?

回復 14# 的帖子

中肯

引用:
原帖由 tam1977 於 2016-5-26 17:10 發表
公道d陀地唔一定個個都串
揾得陀地不離幾類人士
當然la咸魚青菜各取所愛
後生
博溝
黃屍心態同聲同氣
但係叫人唔好定形既同時又以自己一次岩自己玩法作為時下所有服務態度標準呢?
老實講有幾多c兄喜愛玩腳玩到由大脾到腳趾都瀨勻?
又有幾多c兄喜愛臨出果時勁瀨條女塊面?
絕對唔係歧視你
百貨有百客
每個人要求既唔同岩唔岩?
【波西都的確唔肯玩,咁都要尊重人】白d講同床尾差別唔大
我個人要求最基本有波玩!
其他既我一樣會尊重人!
咁既基本要求算唔算過份見仁見智=自有公論
吹開又吹
兄台試開係咪個個陀地肯同你玩腳?由大脾到腳趾都比你瀨勻?攬住佢臨出時勁瀨佢塊面都冇詐型?
1000%認同

發新話題