發新話題

風之呂之旅

照咁睇sugar好野尼wor

引用:
原帖由 pk人王 於 2015-12-2 10:30 發表
前日上去一試難忘, 毫無頭緒任由輪牌, 囡囡敲門眼前一亮 瓜子口面加上一把長長秀髮好靚wor 目測90後冇睇錯, 撩開吹水得知囡囡叫sugar小s身型走肥, 果然人靚聲甜, 未趴上床差d被佢迷倒 part1 ...

引用:
前日上去一試難忘, 毫無頭緒任由輪牌, 囡囡敲門眼前一亮 瓜子口面加上一把長長秀髮好靚wor 目測90後冇睇錯, 撩開吹水得知囡囡叫sugar小s身型走肥, 果然人靚聲甜, 未趴上床差d被佢迷倒 part1 ...

引用:
原帖由 spring-pocket 於 2015-12-2 12:45 發表
sugar 係90後陀地靚女?
陀地呢樣有保留。廣東話帶有大陸鄉音似廣東人。不過服務係唔錯。身材幾好無格手。
,反而想試Eva

唔奇但又唔一定, 點解呢咁?真人真事!我細個有個同學, 鄉下福建, 正宗本土出世, 唔知點解到大個踏足社會做野講野帶有小小鄉音

可能係屋企同上一代慣常講家鄉話掛

引用:

引用:
原帖由 samuelrx7 於 2015-12-3 23:36 發表

陀地呢樣有保留。廣東話帶有大陸鄉音似廣東人。不過服務係唔錯。身材幾好無格手。
,反而想試Eva
不過Eva....我個人感覺開始流流地,唔知係唔係就快唔做

發新話題