24 123
發新話題

初試金海沙

初試金海沙

做得cd-rom太耐都要出下post回饋返、第一次出post文筆唔順1999就唔好見怪
呢排太攰、想鬆下北上又唔夠時間,就上黎搵下啲師兄report啦,見到都有幾間想試
今日經過金海沙附近就打電話上去但冇開,個膽都細路一樣粗粗地就walk in上去

上到去撳鐘入去就冇指定搵邊個技師,試下骨運睇下有冇驚喜(雖然師兄們話Kelly 得但冇問到係唔係到)之後就被叫入房沖涼,獨立沖涼房,正沖完等左陣就有技師拍門,之後就開始要做該做嘅野

技師叫sasa,幾得意,笑起上黎見到佢啲虎牙

Part1 本人極度受力,sasa本身都夠力,用手用踭都好中位,但都顧及佢感受就叫佢幫忙踩背,等佢冇咁吃力,成個過程氣氛輕鬆有講有笑

Part2 唔使多講,要做嘅野都做齊、整體都滿意,完左就沖涼比低家用就走人。

下次試下師兄們所講嘅kelly先

打電話上去冇開但上到去撳鐘入去

引用:
原帖由 tam1977 於 2015-11-7 23:30 發表
打電話上去冇開但上到去撳鐘入去
電話冇開到
之後問返原來係開緊工熄電話

引用:
原帖由 30mething 於 2015-11-7 23:09 發表
做得cd-rom太耐都要出下post回饋返、第一次出post文筆唔順1999就唔好見怪
呢排太攰、想鬆下北上又唔夠時間,就上黎搵下啲師兄report啦,見到都有幾間想試
今日經過金海沙附近就打電話上去但冇開, ...

引用:
原帖由 30mething 於 2015-11-7 23:31 發表

電話冇開到
之後問返原來係開緊工熄電話
哦原來咁
不過個場算怪
開工會熄電話

引用:
原帖由 mark34 於 2015-11-7 23:38 發表
都會,不過想試下Kelly ...
係sasa 話Kelly 按得好啲😂😂😂

引用:
原帖由 tam1977 於 2015-11-7 23:40 發表

哦原來咁
不過個場算怪
開工會熄電話
所以打左幾次都冇開機咪walk in 囉😅😅

懂得踩背part1照理唔錯wor

24 123
發新話題