發新話題

tst doremi spa 試水探險

引用:
原帖由 呀禧 於 2015-8-18 19:40 發表
人生苦短乜都要試
岩聽

自動解甲毫無阻隔+主動撩我配合互動

淨係尼兩個優點乜都番晒尼la

早幾日上過去試左suki, ok la不過不失, 我收貨既

題外話, 由入場到離場見同一班人坐梳化打躉吹水, 肆無忌憚聲浪唔細
吹乜台物台谷之類既野, 冇認真聽呀, 比完錢走, 只係感覺唔似係客

引用:
原帖由 gary_yip 於 2015-8-21 17:52 發表
早幾日上過去試左suki, ok la不過不失, 我收貨既

題外話, 由入場到離場見同一班人坐梳化打躉吹水, 肆無忌憚聲浪唔細
吹乜台物台谷之類既野, 冇認真聽呀, 比完錢走, 只係感覺唔似係客
師兄所見的我在別場見過,都應該係咩台的人,有機會會去試一試水

上咗去探險, 經老闆娘介紹下試咗CC, 到PART 2 時樣樣同我講幾錢, 即刻冇晒MOOD趕佢出房
叫安安老闆娘入嚟換女, 出嚟玩咁耐都係第一次, 呢D女都唔係路, 你做得好既....我自然比多D, 你下下講錢既....不如貼個價錢牌係身上啦

引用:
原帖由 骨精9號 於 2015-8-22 00:59 發表
師兄所見的我在別場見過,都應該係咩台的人,有機會會去試一試水
係咩台?

引用:
原帖由 marscay 於 2015-8-22 01:09 發表
上咗去探險, 經老闆娘介紹下試咗CC, 到PART 2 時樣樣同我講幾錢, 即刻冇晒MOOD趕佢出房
叫安安老闆娘入嚟換女, 出嚟玩咁耐都係第一次, 呢D女都唔係路, 你做得好既....我 ...
咁鐘錢點計?

引用:
原帖由 甘比 於 2015-8-22 01:21 發表

係咩台?
隔離3台

發新話題