36 12345
發新話題

就係貪佢夜~海蘭

就係貪佢夜~海蘭

我出動得既大多數貪佢夜,一向唔係奄尖大少,所以夜一夜對我尼講仍有選擇餘地,唔係豪不過個場幾骨子,經過長走廊直入大廳同房,係咪間間房有獨立沖涼唔知,我果間就有,唔駛出公海,女見兩個,揀左個叫晶晶既一試,ok wor,可能岩形掛,順晒口幾岩傾,都有d小鳥依人嫁dup比佢pass la,第二part可能初頭吹開水熟落左la,算幾就手嫁la,最難忘趴晌我心口一幕,令我冇辦法唔拋句洋文顯示當時心情,好sweet總括尼講咁夜去滿意收貨

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Looks good. How much? Where?

引用:
原帖由 blchan 於 2015-5-8 13:48 發表
http://www.saunaguide88.com/item/shop-363.html

引用:
原帖由 夜鬼 於 2015-5-8 05:53 發表
我出動得既大多數貪佢夜,一向唔係奄尖大少,所以夜一夜對我尼講仍有選擇餘地,唔係豪不過個場幾骨子,經過長走廊直入大廳同房,係咪間間房有獨立沖涼唔知,我果間就有,唔駛出公海,女見兩個,揀左個叫晶晶既一試,ok wor,可能 ...
晶晶我試過係幾貼心既

引用:
原帖由 blchan 於 2015-5-8 13:48 發表

引用:
原帖由 夜鬼 於 2015-5-8 05:53 發表
我出動得既大多數貪佢夜,一向唔係奄尖大少,所以夜一夜對我尼講仍有選擇餘地,唔係豪不過個場幾骨子,經過長走廊直入大廳同房,係咪間間房有獨立沖涼唔知,我果間就有,唔駛出公海,女見兩個,揀左個叫晶晶既一試,ok wor,可能 ...
引用:
原帖由 唐生菜 於 2015-5-8 16:14 發表

晶晶我試過係幾貼心既
囡囡ok wor會一試

Sweet 就即係搞啦

引用:
原帖由 beautygirl 於 2015-5-8 18:16 發表
Sweet 就即係搞啦
搞乜

36 12345
發新話題