9 12
發新話題

初試挑花緣

初試挑花緣

第一次出POST
其實一直都有係香港大陸按吓玩吓.... 不過都係懶寫
見呢期好多POST 講呢間,
抱住最多都係蝕五舊既心態試下

食完夜晚打去約, 同老闆娘講半個鐘頭到, 第一次去冇乜IDEA
上網見人講過洋洋,點知話無番工,咁算數由佢發板
準時到, 佢同我講女女上左鐘,叫我入房等陣
反正黎到我就 等一陣....
就咁等咗半個鐘 等到火都黎   
成粒鐘乜都做完啦....
終於老闆娘再入黎, 話女女比人加鐘,叫住第二個按住先
一入黎.... 嘩,估唔到呢區都有咁後生
由於話明按住先,part 2再換番, 所以我都好乖, 冇亂摸
(為表誠意 下次決定mark 佢補數 )

按咗二十分鐘, 老闆娘嗌換人, 主角到!
一入黎, 高挑身形, 眼大長髮, ok 喎
一開始係咁say sorry, 算係咁!

part 1  位準,夠力 我讚佢好功夫, 原來佢平時有做gym , 唔怪得身材咁fit 啦
有傾有講下完成上半場, 合格!
part 2 手勢唔錯, 不過一開始唔比我解甲,大佬唔解邊有feel架!
不過好在我口才了得, 哄哄下終於比我解決左!

可惜既係全程擰轉面連樣都望唔到
而且睇佢反應.... 佢應該係唔係好激情果種
就係咁完成收工
埋單5舊連小費有找
下次試番原本代工果個,應該有feel好多!

全程擰轉面連樣都望唔到但係又睇到佢反應咁神奇

身體反應

全程擰轉面連樣都望唔到+睇佢反應應該唔係好激情果種
咁咪即係床尾機 囡囡咁既動作唔係話我知咁樣叫互動下話

引用:
原帖由 s樓rewin11959 於 2014-11-8 02:18 發表
第一次出POST

食完夜晚打去約, 同老闆娘講半個鐘頭到, 第一次去冇乜IDEA
上網見人講過洋 ...
師兄,間場四舊三可落樓

我之前去都係咁上下

引用:
原帖由 SNAIL 於 2014-11-8 18:01 發表

師兄,間場四舊三可落樓" />
香薰推拿:$298/90分鐘

條數點計

引用:
原帖由 surewin11959 於 2014-11-8 02:18 發表
第一次出POST

上網見人講過洋 ...
引用:
原帖由 zoomam 於 2014-11-8 06:01 發表
全程擰轉面連樣都望唔到但係又睇到佢反應咁神奇
引用:
原帖由 旦治 於 2014-11-8 10:11 發表
全程擰轉面連樣都望唔到+睇佢反應應該唔係好激情果種
咁咪即係床尾機 囡囡咁既動作唔係話我知咁樣叫互動下話
引用:
原帖由 SNAIL 於 2014-11-8 18:01 發表

師兄,間場四舊三可落樓
前言不對後語
犯駁疑點多

9 12
發新話題