發新話題

灣仔探險~美越

引用:
原帖由 carrot 於 2014-11-8 09:13 發表

尼個咪仲正
係幾正wor

終於一嘗

引用:
原帖由 sinon 於 10-11-2014 15:35 發表
越女呢其幾好咁過
其實睇咗幾日,今日中午做完D荼客攰攰哋,終於有借口拉埋同事去美越,我就找Angel,之後介紹Ivy俾我同事,佢哋全套公司衫配黑絲美腿…索,我鍾意!!
一入房間我同佢表明我肩膊位好攰,估唔到佢處理肩膊位非常好,又夠細心,最後全部過程給我揼得滿意嘅女友Feel,仲有非常親切健談。

已打去問,Kelly明天返工,好正。。哈哈

引用:
原帖由 sinon 於 2014-11-11 19:01 發表

其實睇咗幾日,今日中午做完D荼客攰攰哋,終於有借口拉埋同事去美越,我就找Angel,之後介紹Ivy俾我同事,佢哋全套公司衫配黑絲美腿…索,我鍾意!!
一入房間我同佢表明我肩膊位好& ...
咸兄實岩

上次喺佔中嘅前一天,係美越見到Kelly,因為太過晚又無預約關係,只好等老板娘發板啦。等咗一陣…一見到有技師啱啱出房,個腦即時有反應見到有好嘢喎,喺咪輪到我喇 ? 點知老板娘就叫我…發達啦! 原來佢係想話下次一定要試下 Kelly ! 我個腦今次反應大,想話比老板娘知 : 下次、下次等我比個官妳做𠻹…下次不如今次啦 ! 點知老板娘仲有後話,按60分鐘就可以。我未答覆就入咗房間先囉 !
報告我只可以形容她真係1個專業按摩技師,最頂尖一流嘅按摩享受。

引用:
原帖由 onlyboy 於 2014-11-14 23:09 發表
上次喺佔中嘅前一天,係美越見到Kelly,因為太過晚又無預約關係,只好等老板娘發板啦。等咗一陣…一見到有技師啱啱出房,個腦即時有反應見到有好嘢喎,喺咪輪到我喇 ? 點知 ...
最頂尖一流按摩享受咁堅

引用:
原帖由 onlyboy 於 2014-11-14 23:09 發表
上次喺佔中嘅前一天,係美越見到Kelly,因為太過晚又無預約關係,只好等老板娘發板啦。等咗一陣…一見到有技師啱啱出房,個腦即時有反應見到有好嘢喎,喺咪輪到我喇 ? 點知 ...
老板娘育落手

好似她冇落手,我都想搵她。

發新話題