發新話題

第三份報告 - 風之呂瘋癲4手按摩

引用:
原帖由 newspaguy 於 2014-11-1 08:02 發表
預左幼幼技術冇咁好
but anyway, 2 young girls serve you is good enough, feel so young at the same time.
一個冇技術既幼幼 都FEEL SO YOUNG啦..
值唔值比DOUBLE價錢 享受2個冇技術幼幼就真係見人見智

BY THE WAY, 呢個係COMBIANTION 既問題

引用:
原帖由 wuwuzela 於 2014-11-1 11:48 發表

一個冇技術既幼幼 都FEEL SO YOUNG啦..
值唔值比DOUBLE價錢 享受2個冇技術幼幼就真係見人見智

BY THE WAY, 呢個係COMBIANTION 既問題
combination

引用:
原帖由 newspaguy 於 2014-11-1 08:03 發表

建議同老闆娘傾傾價錢
引用:
原帖由 Bob11 於 2014-11-1 13:10 發表
C兄出黎玩咪咁肉酸喇。唔啱價咪唔玩,
同老闆頃價?咪做壞規距喇[img]http://www.saunaguide88.com/forum/images/smilies/default/smile_39[1].gif[/img]
認同c兄講法

引用:
原帖由 Bob11 於 2014-11-1 13:10 發表
C兄出黎玩咪咁肉酸喇。唔啱價咪唔玩,
同老闆頃價?咪做壞規距喇
唔知價錢 , 當然要問老闆娘幾錢喇....

引用:
原帖由 babyfish 於 2014-11-2 03:04 發表
人地同老闆傾價 唔係老闆話事唔通D女話事呀? 有問題唔明問老闆好正常 你覺得有問題你可以唔跟
好正常咁問
買橙都有10蚊4個, 10蚊3個....唔問又點知價錢?

師兄, 好野 !!!

發新話題