發新話題

深水埗桃花緣

回復 16# 的帖子

甘我去又無甘既狀況, 其實諗真啲啦做生意姐果少少錢唔會甘樣都呃師兄掛? 其實去到講清楚要咩服務同埋問好價錢就唔怕有咩誤會啦。啲服務有就有無就無, 一分錢一分貨, 唔通下下都當啲師兄水魚咩

咁就唔知la
不過的確係有c兄出過post lor http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=118932&extra=page%3D1

其實小弟因為新手就睇唔到果位師兄個post啦, 不過我個人意見啦, 師兄如果有咩要求有咩價錢上既問題就應該係未開鐘前事先溝通好講店數, 唔滿意唔岩key咪走人, 至少我係事先問清楚喇岩心水喇先做, 所以無師兄所講既情況發生啦。唔講店數就話做, 等開左鐘喇先發覺呢樣唔岩果樣唔好跟住又有誤會, 甘就好難話怪邊個架喎

引用:
原帖由 franco9432 於 2014-10-8 02:02 發表
其實小弟因為新手就睇唔到果位師兄個post啦, 不過我個人意見啦, 師兄如果有咩要求有咩價錢上既問題就應該係未開鐘前事先溝通好講店數, 唔滿意唔岩key咪走人, 至少我係事先問清楚喇岩心水喇先做, 所以無師兄所講既情況 ...
睇情況c兄好大機會同場相熟
不如我post果位c兄原文大家再作定論
又或者c兄問番老闆娘有冇其事咪知lor
引用:
原帖由 daveleungdl 於 2014-9-24 09:50 發表
『探險遊記』深水埗桃花緣                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

月中炒艾瘋有所砍鑊~ 唔洗等月頭又可以去輕鬆下, 咁岩抬頭見到深水埗有新場廣告咁就腳, 當然要上去探下撿喇~!

尋日上到去開門既係一位身型高挑瘦底囡囡開門接應, 素顏樣貌但係十分清秀~! 一入門口指明就要水療再問明價錢同要求要有力水既囡囡之後就入左房!

上到去目測仲有一位囡囡有前有後, 但係衰在佢岩岩開緊餐, 所以都唔好意思點佢燈

入返正題!

環境:

上到去十分乾脆! 深紫色背景一望十分舒服!

技師:

問明技師暫時得兩位, 咁一位食緊飯, 當然唔好意思叫佢唔好食入黎同我按喇!

技術:

PART1: 香芬推, 按穴, 全部到位!

PART2: 完本黎位素顏囡囡話佢無做PART2, 仲話幫我叫另一位囡囡入黎幫我, 但係唔知點解講多兩講之後又比我解甲, 仲要有埋葡萄食

時間:

足鐘有餘! 一啲都無少~ 6點40入閘, 出閘8點30!

價錢: (請反白)

水療$368+機稅, 合共$600

總結!

走時先記得問囡囡叫咩名仲問埋幾歲, ID: LILY(90後)! 新囡仲要90後揼方面絕對滿足要求, PART2就真係新手到新手好在有葡萄食, 咁當堂無所謂喇!

當走人時出門口見到有多一位囡囡坐係到, 心口超級偉大笑笑口同你講88~ 睇黎黎個新場應該全部都係90後! 返食指數又係爆燈! (仲同我講明下次有其他服務喎)

題外話!

水療同平時推拿有乜分別? 尋日第一次試完之後好似一樣咁既? 請各位師兄指教一下!

引用:
原帖由 daveleungdl 於 2014-9-24 14:26 發表

我只能夠講, 我一入去講明話要水療, 加上我無試過, 但係從頭到尾都係同平時揼加推油一樣, 所以我真係唔知係咪!
引用:
原帖由 daveleungdl 於 2014-9-24 14:32 發表

兩樣都無! 間房得沖涼企位!
引用:
原帖由 daveleungdl 於 2014-9-24 14:37 發表

香薰水療:$368 + 機稅 = $600
引用:
原帖由 daveleungdl 於 2014-9-24 14:52 發表

尋日收工去~ 技師名: LILY

今日收工同d朋友去試下,我d朋友都幫襯左兩次

回復 20# 的帖子

呢個技師我朋友話好掂,真係要試下先知

回復 20# 的帖子

我唔係咩同場相熟,只係去過兩次,我上次去做spa係係間大房,有獨立廁所,係浴缸,唔係師兄所講既企位沖涼, 企缸果間房應該係for普通揼骨架咋,正常都諗到啦企缸點做spa,但師兄甘都無開聲問仲要等揼完推完先覺有問題甘就唔係甘好啦

發新話題