發新話題

水平座annabelle

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-9-4 15:53 發表

即係冇改進
引用:
原帖由 前田優次 於 2014-9-4 21:10 發表
我都係差唔多, 其實我之前未試過陀地,無咩感覺,以為咁係正常
邊到有態度好既陀地?
我都奇怪依個場主打陀北, 無啦啦會有陀地加入, 應該係個底花哂比人踢左出黎, 當然佢同我講就話自己走啦
引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-9-5 00:53 發表

你都話試過怕怕 la

引用:
原帖由 享美蛇 於 2014-9-5 02:29 發表

可以暫時唔駛去
一個女唔掂唔=其他所有女唔掂既

引用:
原帖由 夜鬼 於 2014-9-6 06:24 發表
一個女唔掂唔=其他所有女唔掂既
正確玩家態度
可惜有部份場只重量不重質
從來冇衡量了解過旗下囡囡part1+2手法好壞情況
管理上一大問題

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-9-6 20:04 發表

正確玩家態度
可惜有部份場只重量不重質
從來冇衡量了解過旗下囡囡part1+2手法好壞情況
管理上一大問題:i ...
個人認為 可能有某種想法係
反正有D師兄食幼幼都係貪佢幼 有冇手法根本唔重要 係食FEEL
所以咪根本唔理囉~~

陀地靚妹除feel之外有樣野要同其他唔同國藉介別年齡群組睇齊
尼樣就係服務態度
盲目追求陀地靚妹喜歡貼錢買難受則例外

引用:
原帖由 皮亞士 於 2014-9-7 00:51 發表
陀地靚妹除feel之外有樣野要同其他唔同國藉介別年齡群組睇齊
尼樣就係服務態度
盲目追求陀地靚妹喜歡貼錢買難受則例外
的確係, 同老闆娘表達左, 希望唔好因為一個陀地搞衰個場
最近個場有d陀北番黎, 睇下佢點搞, 其實依d 老鼠屎唔留好留

引用:
原帖由 前田優次 於 2014-9-7 13:39 發表
的確係, 同老闆娘表達左, 希望唔好因為一個陀地搞衰個場
最近個場有d陀北番黎, 睇下佢點搞, 其實依d 老鼠屎唔留好留
水瓶座曾經係常客, 番食過甜甜, 服務水準同態度no1 也試過天價tips$500,
當時被我婉拒, 記得囡囡係蘇珊, 到最後乜都冇也照比$200tips,
有向過boss反映過, 可惜得到既回應係"哦,係咩, 多謝晒, 有時間多d上尼"
blacklist蘇珊後有再去過, 可惜連續兩次再去按門之後所見令我卻步, 冇再去lu

引用:
原帖由 sunnyma 於 2014-9-7 18:52 發表

水瓶座曾經係常客, 番食過甜甜, 服務水準同態度no1 也試過天價tips$500,
當時被我婉拒, 記得囡囡係蘇珊, 到最後乜都冇也照比$200tips,
有 ...
我係易手前果2個星期去,易手之後好似無左SUSAN,變左依家既班底
我記得易手前老闆娘果個EVA好索,有一面之緣,不過之後聽人講佢唔做的

發新話題