發新話題

避雨上御泉坊探路

咁避雨避得好wor

玲瓏浮凸 本來避雨結果都係乳淋親

引用:
原帖由 pk人王 於 2014-8-13 13:16 發表
唔敢話怨個天, 不過時至八月仲係週時落雨好煩lor 唔係行為藝術家唔多鐘意落雨 可能天意掛, 正因為咁避雨避到上御泉坊探險, 見過c兄有此場報告, 不過對我尼講唔熟比較陌生, 硬伴上唔錯 沖完涼冇幾耐囡 ...
睇完報告吞緊口水

Very important Zoe report, thanks!

引用:
唔敢話怨個天, 不過時至八月仲係週時落雨好煩lor 唔係行為藝術家唔多鐘意落雨 可能天意掛, 正因為咁避雨避到上御泉坊探險, 見過c兄有此場報告, 不過對我尼講唔熟比較陌生, 硬伴上唔錯 沖完涼冇幾耐囡 ...

引用:
原帖由 mark34 於 2014-8-14 13:36 發表

睇完報告吞緊口水
咁似我既

引用:
"擁有驕人身段 玲瓏浮凸 唔係禾稈冚珍珠, 而係珍珠蒲上面" 咁堅

引用:
御泉坊多唔多選擇?

發新話題