發新話題

避雨上御泉坊探路

避雨上御泉坊探路

唔敢話怨個天, 不過時至八月仲係週時落雨好煩lor 唔係行為藝術家唔多鐘意落雨 可能天意掛, 正因為咁避雨避到上御泉坊探險, 見過c兄有此場報告, 不過對我尼講唔熟比較陌生, 硬伴上唔錯 沖完涼冇幾耐囡囡敲門入房, 第一印象驚為天人 合眼緣之餘發覺囡囡擁有驕人身段 玲瓏浮凸 唔係禾稈冚珍珠, 而係珍珠蒲上面 無法抗拒, 忍唔住即刻詢問芳名叫zoedup有板有眼有心機, 手法唔錯 part2溫柔體貼, 手法喜出望外, 前列腺果part手法更係出神入化 舒服到非筆墨可以形容 互動配合 冇耐自動提早一飛沖天

ps~總結尼次避雨而到御泉坊探險冇跌錢兩part服務貼身 自古英雄難敵溫柔香就係咁解, 個人滿意度9/10,  肯定入個人番食list

驕人身段 玲瓏浮凸

咁即係

引用:
原帖由 pk人王 於 2014-8-13 13:16 發表
唔敢話怨個天, 不過時至八月仲係週時落雨好煩lor 唔係行為藝術家唔多鐘意落雨 可能天意掛, 正因為咁避雨避到上御泉坊探險, 見過c兄有此場報告, 不過對我尼講唔熟比較陌生, 硬伴上唔錯 沖完涼冇幾耐囡 ...

引用:
唔敢話怨個天, 不過時至八月仲係週時落雨好煩lor 唔係行為藝術家唔多鐘意落雨 可能天意掛, 正因為咁避雨避到上御泉坊探險, 見過c兄有此場報告, 不過對我尼講唔熟比較陌生, 硬伴上唔錯 沖完涼冇幾耐囡 ...
多謝c兄分享一定會試

引用:

最緊要玩得開心!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
囡囡叫zoe

引用:
尼個zoe新尼嫁?

發新話題