發新話題

跟風試新場風之呂x4

引用:
原帖由 imsuperman 於 2014-8-13 09:03 發表

其實我試過幾個la, 但唔想係度公䦕出女女report , 想知道就pm問我la, 只講這間場還境確實數一數二,主持人友善,重有一點很重要,主持人不會像其它場咁,成日叫人雙飛和做spa , 真的要比個good , 但真的要找 ...
引用:
原帖由 adions 於 2014-8-13 11:53 發表

c兄既然唔想公䦕分享
何解屢屢要求其他c兄公開詳細講尼?
引用:
原帖由 babycry1 於 2014-8-13 13:34 發表

十卜c兄唔出報告公䦕分享
我地大家應予鼓勵以c兄作為榜樣
咁同只取不施有咩分別

引用:
原帖由 imsuperman 於 2014-8-13 09:03 發表

其實我試過幾個la, 但唔想係度公䦕出女女report , 想知道就pm問我la, 只講這間場還境確實數一數二,主持人友善,重有一點很重要,主持人不會像其它場咁,成日叫人雙飛和做spa , 真的要比個good , 但真的要找 ...
引用:
原帖由 adions 於 2014-8-13 11:53 發表

c兄既然唔想公䦕分享
何解屢屢要求其他c兄公開詳細講尼?
引用:
原帖由 babycry1 於 2014-8-13 13:34 發表

c兄真幽默根本wet 9人

引用:
原帖由 華倫天台 於 2014-8-13 13:40 發表

咁同只取不施有咩分別
冇分別

引用:

引用:

唔係掛cry兄 人人係咁個版咪空白 到時有咩睇? 咁既思維岩咩

引用:

引用:
原帖由 風之呂 於 2014-8-14 16:07 發表
melody已經正式加入風之呂喇……
身型如何? 手法ok嗎?

發新話題