23 123
發新話題

名正言順偷跳第二波 (men spa)

名正言順偷跳第二波 (men spa)

屋企個柳月娥旅遊仍在進行中 , 好好利用時間下窺探 men spa 聽過唔少 c 兄話大露台 , 決定一探虎穴 , 首次到訪遇 full house , 又會咁好生意既 ok 照等 推門走出露台 , 其實冇乜特別 , 係幾大幾通爽 , 可以望到街景 , 岩出尼飲杯野食口煙既 c 兄 , 有房即入 , 廳房硬件的確唔錯 , 獨立沖涼房正 房冇異味毛巾乾淨 個人滿意 , 奈何囡囡方面再要等 , 原因係跟其他 c 兄揾食點名要 yoyo , 好彩只係等多幾分鐘遮 , 終於等到 yoyo 到 la , 好健談夠細心幾 cute 丫 , part 1 dup 方面完全掂 冇話渣流灘敬業 有大場水準 rpp 手法唔錯 個人後感 , 對 part 1 有要求 part 2 有互動既 c 兄算係唔錯既選擇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

幾時第三波先?
帶埋我去好wor

有個露台仲可幾一路㷛煙一路昅女,不知 幾爽

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-6-23 10:32 發表
幾時第三波先?
帶埋我去好wor
帶埋我好wor

回復 1# 的帖子

果然守信用再接再厲wor mark哥

引用:
原帖由 Yip佬 於 2014-6-23 10:32 發表
幾時第三波先?
帶埋我去好wor
引用:
原帖由 占士邦 於 2014-6-23 20:38 發表

帶埋我好wor
no problem 係咪你地請先

引用:
原帖由 MCFC3106 於 2014-6-23 16:28 發表
有個露台仲可幾一路㷛煙一路昅女,不知 幾爽
係幾爽嫁 不過我唔食煙

引用:
原帖由 zoomam 於 2014-6-24 03:43 發表
果然守信用再接再厲wor mark哥
老虎就番尼 la , 我仲急過你

23 123
發新話題