發新話題

風之呂 - Pinky小妹妹

引用:
原帖由 marscay 於 2014-6-18 20:01 發表
呢位妹妹係順德狂野型
引用:
原帖由 marscay 於 2014-6-22 02:46 發表
咁PINKY係PART 2 好過PART 1 既
c兄唔係試過咩?
點解問番轉頭既

引用:
原帖由 小小摩西 於 2014-6-22 05:07 發表

c兄唔係試過咩?
點解問番轉頭既
我打邊句你覺得我問番轉頭?

引用:
原帖由 marscay 於 2014-6-22 12:11 發表

我打邊句你覺得我問番轉頭?
明眼都睇到wor
樓上摩西引用左你果句la
你自己講既"呢位妹妹係順德狂野型"
轉頭問人"咁PINKY係PART 2 好過PART 1 既"

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-6-22 15:46 發表

明眼都睇到wor
轉頭問人"咁PINKY係PART 2 好過PART 1 既"
請問我呢句問過邊個人呢? ~咁PINKY係PART 2 好過PART 1 既~
如果你覺得我吹水冇試過呢位PINKY咁都冇法
你地咁鍾意捉字眼上既問題

引用:
原帖由 marscay 於 2014-6-22 16:16 發表

請問我呢句問過邊個人呢? ~咁PINKY係PART 2 好過PART 1 既~
如果你覺得我吹水冇試過呢位PINKY咁都冇法
你地咁鍾意捉字眼上既問題
咪咁小氣la
我都見c兄講呢位妹妹係順德狂野型
咁即係試過la
點會當你吹水

引用:
原帖由 腸仔文 於 2014-6-22 15:46 發表

明眼都睇到wor
文兄尼句PART 2 好過PART 1 既唔似問wor係答wor

引用:
原帖由 babycry1 於 2014-6-22 16:28 發表

咪咁小氣la
我都見c兄講呢位妹妹係順德狂野型
咁即係試過la
點會當你吹水
大家咁大個人出得嚟鬆下, 都係想開心, 唔明呢度D人咩心態, 留句言都比D人懷疑既, 咁唔撚留啦, 你地慢慢玩

引用:
原帖由 marscay 於 2014-6-22 16:49 發表

大家咁大個人出得嚟鬆下, 都係想開心, 唔明呢度D人咩心態, 留句言都比D人懷疑既, 咁唔撚留啦, 你地慢慢玩
枉我仲撐你幫你講說話tim~~自己笨柒
人地問下就彈足企硬發炮
一句你地回鳩我tim~狗咬呂洞賓
妖~話鳩知你留唔留la~你地慢慢嬲x爆都唔柒關我事

發新話題