發新話題

誤打誤撞去錯水療變無心插柳好骨運

c兄連埋單總數都錯叫人點信你被屈尼?場冇木桶又係你自己講既,樣樣講到唔清唔楚樣樣犯駁,情節情理上浮誇,陰謀論似唱衰多d

回復 32# 的帖子

點解唔見其他c兄係咁既

引用:
原帖由 sunnywong 於 2014-5-29 16:04 發表
c兄連埋單總數都錯叫人點信你被屈尼?場冇木桶又係你自己講既,樣樣講到唔清唔楚樣樣犯駁,情節情理上浮誇,陰謀論似唱衰多d
會唔會佢地同行如敵國

引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-25 01:18 發表
呢間野都話好? 7佰幾 一D都值!  西場!
引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-28 18:27 發表
我意思係佢叫做spa 本桶都冇個浸下
人地起碼都比人
浸下 其它場有D女直頭幫你刷下背
又係伍舊多 講句真尖沙咀女 衰極有譜
我係話佢唔係太扺
不過估唔到有咁多人撐佢
佢地真有辦法呀!
引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-28 20:17 發表
間嘢冇木桶 收史巴價 吊佢老味!
引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-29 08:06 發表
520包小費?今次真係比人屈了
經過連日咁多 c 兄比足機會時間 , 但係你就具體時間人物地點見步行步遊花園講唔出避而不答 , 就連自己消費都前言不對後語 , 觀眾眼睛係雪亮既 , 你所講既是否合情合理 , 世人自有公論!情理上失實難以至信 , 愚弄他人 , 引用版規 (04) 予以扣分作為警告!

(04):嚴禁發表誇張失實的言論!

引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-28 18:27 發表
我意思係佢叫做spa 本桶都冇個浸下
人地起碼都比人
浸下 其它場有D女直頭幫你刷下背
又係伍舊多 講句真尖沙咀女 衰極有譜
我係話佢唔係太扺
不過估唔到有咁多人撐佢
佢地真有辦法呀!
引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-28 20:17 發表
間嘢冇木桶 收史巴價 吊佢老味!

我就話本來想去men spa去錯一spa遮, c兄係咪去錯地方呀, 冇理由wor
其他房唔知, 但係我間房的的確確係有木桶wor 不過我冇做spa
埋單亦唔係c兄咁講收spa價, 自己知道做過乜, 如果有濫收當時我一定會出聲

引用:
原帖由 hammy 於 2014-5-28 16:03 發表

me too i trust 樓主 ching much more than 抽水 cdrom
me2

不攻自破了!

引用:
原帖由 kagoshima 於 2014-5-29 08:06 發表
520包小費?今次真係比人屈了
引用:
原帖由 十六骨人 於 2014-5-29 21:57 發表
不攻自破了!
冇人講過520包小費又會出現尼個無厘頭總數

發新話題