發新話題

水瓶座大風吹

引用:
原帖由 多口仔 於 2014-5-10 10:14 發表

邊兩間?新來唔知師兄所指
之唔係秋xx同紫x lor

引用:
原帖由 ddonald 於 2014-5-10 13:10 發表

我都唔知有優惠卡添, 可能新老闆接手未熟習一時唔記得啫
登廣告比優惠唔係由場自己决定既咩?
點解要熟習

http://www.saunaguide88.com/forum/forumdisplay.php?fid=30

引用:
原帖由 ddonald 於 2014-5-10 13:14 發表

我曾經都買過嘢上去同佢地一齊食,食完先揼, 冇痴飲痴食呀
咁你都同間場幾熟wor

引用:
原帖由 前田優次 於 2014-5-10 16:33 發表
我尋日去老闆娘一見到我就話做SPA有優惠,我唔得閒無試,入房坐定果陣老闆娘仲add我wechat
走果陣佢都有比卡我, 係咪唔係老闆娘招呼你呀?  
不過轉左新老闆後我去過1次, 老闆娘好似認得我
咁狗既
會員卡簽名寫上水瓶座

引用:
原帖由 tam1977 於 2014-5-10 17:30 發表

咁狗既
會員卡簽名寫上水瓶座
一收到張卡已經係咁, 果陣無為意ZIP左去銀包
依張卡係咪全部足仔都岩用?

引用:
原帖由 前田優次 於 2014-5-10 16:33 發表
我尋日去老闆娘一見到我就話做SPA有優惠,我唔得閒無試,入房坐定果陣老闆娘仲add我wechat
走果陣佢都有比卡我, 係咪唔係老闆娘招呼你呀?  
不過轉左新老闆後我去過1次, 老闆娘好似認得我
引用:
原帖由 前田優次 於 2014-5-10 17:53 發表
有冇搞錯呀, 張card有公司名代簽既 比屋企隻老虎見到點解釋 見到張card仲有得拆, 簽晒場名點講都冇用

引用:
原帖由 前田優次 於 2014-5-10 17:53 發表
c兄冇收到公共pm ?
入去睇 http://www.saunaguide88.com/forum/forumdisplay.php?fid=30

引用:
原帖由 sunnywong 於 2014-5-10 17:57 發表

有冇搞錯呀, 張card有公司名代簽既 比屋企隻老虎見到點解釋 見到張card仲有得拆, 簽晒場名點講都冇用
話比佢聽水瓶座係樓上CAFE

發新話題